Fostul prefect de Cluj, Calin Platona, accidentat grav o mama si un copil de trei luni, pe o trecere de pietoni din Grigorescu - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Calin Platon, fostul prefect de Cluj, a accidentat grav o mama si un copil de trei luni, pe o trecere de pietoni din Grigorescu

Fostul prefect Calin Platon a accidentat grav vineri seara o mama si un copil de doua luni, pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu. Accidentul s-a produs in jurul orei 19.00. Platon a declarat in exclusivitate pentru Stiri de Cluj ca nu a consumat bauturi alcoolice.
In urma accidentului, victimele au suferit fracturi ale bazinului, mama, iar micutul Raul Iacob, in varsta de numai doua luni, fractura de splina, fiind operat la Pediatrie infantila, hematom intracranian de 6 cm, hemoragie si dubla fractura parietotemporala.
Purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup, a declarat pentru Stiri de Cluj ca accidentul s-a produs pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din cauza neacordarii de prioritate."Domnul Calin Platon nu a oprit la trecerea de pietoni si a   accidentat grav doua persoane, mama si copil, care traversau. Nu era baut si acum nu se poate spune daca avea viteza, pana cand nu vor fi terminate toate cercetarile", a completat inspectorul Sorin Precup.

Sursa: stiridecluj.ro

30.08.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *