Friptură de porc cu vin la tavă - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  1 comentarii

 Ingrediente:
1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, o lingura cu unt, 3-4 catei de usturoi, piper, sare.
 Mod de preparare:
Se spala carnea, se presara cu sare, piper, se unge cu usturoi si unt, se lasa vreo doua ore, sau peste noapte in frigider si va fi pregatita a doua zi. Se asaza carnea intr-o cratita de tuci in care se pune unt, vin, putina apa si se da la cuptor sa se friga incet. Se stropeste din când in când cu apa calda. Se lasa pâna devine frageda si frumos rumenita.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur si salata.


Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • 03 Octombrie 2011, 20:50

    1

    f bun

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *