Friptura de miel la tava

Retete culinare Paste  |  0 comentarii

Ingrediente Friptura de miel la tava: 1,5 kg carne de miel (pulpe) , 1-2 linguri de untura, sare, cativa catei de usturoi.

Mod de preparare:
1. Se spala carnea, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora. 2. Se unge o tava cu untura, se aseaza pulpele de miel, se toarna 2-3 linguri de apa si se da la cuptor la foc mic, apoi mai mare pentru ca friptura sa prinda coaja. 3. Cand s-a fript, se scoate din tava si se aseaza pe farfuria de servit. 4. In tava se toarna cateva linguri de apa si cativa catei de usturoi pisat. 5. Se pune tava la foc, se lasa sa dea un clocot, se trece zeama prin sita si se toarna peste friptura.

Mod de servire:
Se serveste cu garnitura de legume.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *