Galbi Coaste de vita la gratar

Retete culinare carne vita  |  0 comentarii

Ingrediente Galbi Coaste de vita la gratar:
16 coaste de vita, 1 cana sos de soia, 3/4 cana zahar, 1/2 cana apa, 1 para curatata si tocata, 1 ceapa tocata, 4 catei usturoi tocati, 4 linguri ulei de susan, 1 lingura piper negru macinat, 1 lingura zeama de lamaie, 1 bucata de 3 cm ghimbir tocata, sare.

Mod de preparare:
Se spala carnea, apoi se inmoaie in apa timp de o ora, dupa care se scurge.
Se face un piureu din ceapa si para, folosind un blender. Se transfera piureul intr-un castron si se adauga restul ingredientelor; se amesteca bine.
Se marineaza carnea in amestecul obtinut, timp de 8-10 ore, peste noapte.
Se prajesc coastele 3-4 minute, pe fiecare parte, pe gratar.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *