Gandul - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  2 comentarii

     Gândul este cotidianul naţional de informaţie şi atitudine lansat pe piaţă în mai 2005 de o prestigioasă echipă editorială, condusă de Cristian Tudor Popescu – cel mai apreciat jurnalist român, conform sondajelor de opinie din ultimul deceniu.

        De la 1 octombrie 2007, ziarul Gândul are un nou design – modern şi elegant – este tipărit integral color şi conţine secţiuni editoriale noi. Avantajele principale oferite cititorului prin noul layout sunt uşurinţa şi plăcerea citirii ziarului, datorate organizării mai bune şi mai eficiente a informaţiei.

Secţiunile editoriale acoperă întreaga sferă de interes a cititorului modern, dinamic şi educat care reprezintă audienţa ziarului: Puterea Gândului, Lumea, Economia, Societatea, Sportul, Maşina, Sănătatea, Politica, Vacanţa, Timpul liber, Media, Arta.

       Aceste secţiuni noi sunt menite să-l ajute pe cititor să fie mai bine informat şi, mai mult, să-i creeze premisele pentru a-şi forma singur, neinfluenţat de nimeni, o imagine completă şi corectă despre ceea ce se întâmplă în jurul său.

www.gandul.info, ediţia online a ziarului cu o audienţă medie pe lună de 750.000 cititori unici zilnic, este adaptat profilului user-ului modern de internet, care vrea să se informeze rapid, să primească pe de o parte informaţie succintă, iar pe de alta comentariile fondate, argumentate – marca Gândul. Accesarea www.gandul.info se poate realiza si din browser-ul de internet al telefonului mobil.

www.gandul.infoatrage un număr tot mai mare de utilizatori prin opiniile şi comentariile jurnaliştilor consacraţi ai ziarului Gândul şi prin conţinutul multimedia tot mai bogat reprezentat prin reportaje video şi audio. Newsletter-ul Gandul este transmis zilnic catre o baza de 22.200 de abonati. Acesta permite selectarea celor mai importante stiri din zi si un acces facil la informatia din site.gandulContact redactie ziar:  Gandul
Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr 62 - 64, sector 2, Bucuresti
                                         Telefon:
031 - 825.62.00 ; Fax: 031 - 825.63.00
                               E-mail: redactia@gandul.info
                                          Page web:  http://www.gandul.info

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

2 Comentarii la articol

 • simion poenaru

  08 Martie 2014, 22:09

  1

  Am putea trece dela numirea Romaniei in Dacia .avem probleme in strainatate.Multumesc

 • mirica a gheorghe

  02 Iulie 2014, 09:55

  2

  BUNA ZIUA ma numesc mirica a gheorghe cu permis categoria A si circulam cu motociclu doua masini se tamponeaza iar motociclu imi este facut praf , ce se intimpla imi face dosar penal ca am condus un motociclu cu permis necorespunzator aceste masinute se conduceau fara permis si totusi eu aveam , am incercat sa il conving pe domnul de la rutiera ca permisul categoria A se poate circula cu acest moped chiar cum io spune cvadriciclu dar nu a vrut intelege am pus un avocat sa ma reprezinte de ce va scriu dumneavoastra pentru ca am citit articolul politia face lumina in ce priveste aceste motocicluri iar legea data si intrata in vigoare de la 19 ianoarie 2013 spune echivalentul permisului categoria A, CU CATEGORIA B1 DECI EU NU AM FACUT NICI O GRESEALA NU AM DAT SPAGA CREDEAU CA NU CUNOSC LEGEA SI DE , NU SINT DEACORD CU ACESTE PRACTICII dosarul penal are numarul 4200/p/2014 emis in ziua de 26 luna a 6 2014, ba ma amenita si imi cere permisul nu l-am dat deoarece nu mia prezenttat procesul verbal de constatare direct citatie, eu am condus si conduc incontinuare conform legi votata in parlament de si nu in conformitate cu normele europene doar spune ca a cerut populatia care populatioe cite accidente a facut aceste motociclurii si cite a facut cei cu permise si de ce gravitate doresc sa obtin sprijinul dumneavoastra va multumesc si astept sa fiu contactat 0720175140 , cei ce au propus legea au mintit. politia sa faca lumina si in stufarisurile de pe drumuri unde nu se vad indicatoarele rutiere sa le dea jos de pe stilpi ca eu unul nu privesc stilpi si doarindicatorele rutiere de la marginea soselelor asa cum zice legea lege pentru ei lege pentru noi nu societati cu gramada de asiguratoriiii va multumesc si inca o data contactatima si cereti postului de politie barcanesti domnului alecu dorel sa invete legislatie rutiera are tel 0244303146

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *