Gasca cu portocale

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Ingrediente Gasca cu portocale: un kg. de piept de gasca dezosat, 100 ml. ulei, 2 portocale, 200gr. struguri, 2 lamai, 10 ml. coniac, 200ml. sos Bigarad, sare; 1 lingurita de amidon, sos Madeira.

Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu otetul, se caramelizeaza si se stinge cu vin alb sec, sos Madeira (din comert), zeama de lamaie si portocale, dupa care se gusta. Se leaga cu o lingurita de amidon si se mai adauga cateva picaturi de coniac, dupa gust. Pieptul de gasca se frige la cuptor , cca. 30 min., avand grija sa ramana suculent. Dupa ce se raceste, se taie in felii potrivite, peste ele se pune garnitura de felii de portocale, sosul Bigarad si se orneaza cu boabe de struguri.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *