Gazeta Sporturilor - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

      Gazeta Sporturilor este cel mai vechi și longeviv ziar de sport din România. Este cel mai bine vîndut ziar din România, are cea mai mare audiență  și este cel mai accesat ziar online din România. Gazeta Sporturilor, liderul ziarelor de sport din Romania, a fost fondat in 1924, regasindu-se printre primele trei publicatii de gen din Europa. A supravietuit perioadei interbelice, celui de-al doilea Razboi Mondial si regimului comunist, fiind martorul tuturor evenimentelor sportive de marca ale secolului. 
       Din 1990 se bucura de o aparitie constanta pe piata, adoptind diferite formule editoriale si de format. In 2000, publicatia intra in portofoliul Intact Media Group, iar in 2003 se relanseaza sub conducerea celui mai reputat duo jurnalistic din presa sportiva autohtona. Gazeta Sporturilor are o evolutie constanta in fiecare an, fiind, pe linga leader-ul categoric al nisei sale, o prezenta statornica in topul celor mai citite ziare din Romania.
Home
Fotbal
Auto&Moto
International
Sporturi
Special
Poker
Live
Jocuri
Imobiliare
Travel
Jobs
GamexTV


  Contact regazetadactia ziar: Gazeta Sporturilor
  Adresa:
 Str. Dionisie Lupu nr. 64 - 66, etaj 2,   
  Cladirea Astoria, sector 1; Bucuresti

                                               Telefon: 021 - 406.65.07   Fax: 021 - 406.65.84
                                               E-mail: gazeta@gsp.ro
                                               Page web: Gazeta Sporturilor


anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *