Ghiveci cu carne - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  0 comentarii

 Ingrediente:
-600 g de carne macra, -150 g de ceapa, -300 g de morcovi, -400 g de cartofi, -1 radacina de telina, -2-3 ardei grasi, -cateva rosii, -200 g de pastai de fasole verde, -200 g de fasole boabe fiarta, -1 sfert de varza (eventual si alte legume,dupa preferinta), sare, -50 g de orez.
 Mod de preparare:

Carnea se taie bucatele si se pune intr-o cratita. Se curata si se spala legumele iar apoi se taie dupa cum urmeaza: ceapa marunt, morcovii, cartofii, telina si ardeii cubulete, fasolea se rupe bucati iar varza se taie fideluta. In cratita, cu carnea, se pun morcovii, ceapa si telina si se inabusa cu o cana cu apa. Se sareaza si se adauga ardeii, fasolea verde, cartofii si varza. Mai punem putina apa, daca e necesar. Se lasa la fiert 15 minute. Se pun rosiile taiate felii si orezul si se mai lasa 10 minute, dupa care punem fasolea boabe fiarta si mai lasam 5 minute. Mancarea trebuie sa fie scazuta. Se serveste presarata cu patrunjel verde tocat.





Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *