Gigi Becali: Marian Iancu iar m-a pacalit cu Latovlevici

Sport  |  0 comentarii

Patronul Gigi Becali a intrat aseară în direct la GSP TV şi, în timp ce se derulau imaginile din meciul de la Galaţi, comenta ironic.

"Tătăruşanu şi Abdrudan se invită reciproc la minge. Abrudan zice ia-o tu, Tătăruşanu zice ia-o tu. Uite ce pase, de la Abrudan la Geraldo, de la Geraldo la Abrudan! Hai că mă enervez... Ia uite, acum văd... Abrudan ăsta cade singur! E clar, în iarnă trebuie să fac curat. Poate pe Geraldo îl mai ţin, că ăsta parcă e totuşi fotbalist, dar ceilalţi din apărare... out! De ce nu a jucat Gardoş, nu ştiu", se întreba aseară finanţatorul Stelei. Becali a indicat că Abdrudan va fi dat afară sau exilat la Steaua II pentru că l-a curăţat în două meciuri, la Liverpool şi Galaţi.

"Iancu iar m-a păcălit cu Latovlevici"

L-a luat apoi în colimator şi pe Tătăruşanu. "Ia uite şi la ăsta! Ia gol din patru metri. I s-a urcat şi ăstuia la cap", a comentat Becali. "Mamă, ce am zis că l-am păcălit pe Marian Iancu cu Latovlevici... Bravo, Mariane! M-ai păcălit iar. Mâine o să zică şi Latovlevici ăsta că e mare fotbalist, aşa ca Apostol, care îşi permite să le zică mucles la ziarişti", a continuat patronul Becali.

Gigi Becali a mai precizat că jucătorii nu trebuie să se vaite de faptul că au prea multă presiune la echipă. "Cine se plânge de asta, atunci trebuia să spună, de la început, că nu vrea să vină la Steaua. Cu jucătorii români ştiţi cum e? Dacă nu e cineva să ţipe la ei... nu joacă", a spus Becali.sursa: pro sport


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *