Giolacai Arsen bogatu hortolomei apm ipj ropotan hotel flora mazare stiri Constanta

Stiri Constanta  |  1 comentarii

Stiri de ultima ora 23/12/2010 Constanta, ultimele stiri Constanta 23.12.2010
Revenirea lui Giolacai Arsen
Veste proastă pentru cei care au pus la cale eliminarea lui Arsen Giolacai: cu două gloanţe în trup, locotenentul lui Marius Aurel Mihai, zis Pitbull, începe să-şi revină. În cursul zilei de ieri, specialiştii bucureşteni ai Spitalului Floreasca i-au scos dispozitivul de ventilaţie artificială, lăsându-l pe Giolacai să respire singur, neasistat de aparate. În permanenţă conştient şi, mai ales, aflat permanent sub atenta supraveghere nu numai a specialiştilor, dar şi a prietenilor, Arsen Giolacai face progrese considerabile privind starea sa de sănătate.

Bogatu, între vacanţele cu Banias şi afacerile cu Sorina-Gina Hortolomei
În universul afacerilor lui Eugen Bogatu apar nume precum Sorina-Gina Hortolomei-Moscu şi Valentin Gheorghe Ionescu. Numele lui Eugen Bogatu este pe buzele tuturor de când cu scandalul în care este implicat şi liderul PDL Constanţa, Mircea Banias, acuzat pentru favorizarea infractorului în dosarul cu UCM Reşiţa. Dar cine este acest Eugen Bogatu, fost vameş, prosper om de afaceri şi director al direcţiei Domenii Portuare din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA. Potrivit Registrului Comerţului, Bogatu este asociat în şapte societăţi comerciale: Comat-Met SA, Almaclima SA, Venid & CO, Dolce Vita Administrare, Turnuri SRL, Deluxe Construct şi Alma Hollyday SRL. De asemenea, este administratorul a două dintre afaceri (Comat-Met SA şi Alma Hollyday). În viaţa afaceristică a lui Eugen Bogatu apar frecvent aceiaşi oameni, foşti colegi de la Vamă sau taţii acestora. Pentru că în business-urile vameşilor sau ale foştilor angajaţi ai instituţiei apar şi tăticii, care au luat locul fiilor în firme. Ca să nu bată la ochi, probabil. Printre asociaţii „forever" îi remarcăm pe Aurelian-Cătălin Pilcă (acesta i-a lăsat locul tatălui său, Teodor Constantin), Iulian Ilie Nedu, Marius Făinărea, Dumitru Teşeleanu (tatăl vameşului Iulian Teşeleanu), Florin Dan Prisăcaru şi Dragoş Iulian Tudoran.

Cristinel Dragomir - „Nu-l cunosc şi nu mă interesează"
In cadrul emisiunii televizate difuzate de OTV în care s-a afirmat că renumitul Arsen Giolacai s-ar cunoaşte cu prim-adjunctul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cms-şef Adrian Rapotan, s-a amintit că un alt reprezentant al unei autorităţi judeţene ar fi intervenit pentru transportarea rănitului la Spitalul Floreasca. 

Hotelul Flora va fi extins şi modernizat cu fonduri europene
Unitatea hotelieră este deţinută de primarul Mazăre, de şeful CJC, Nicuşor Constantinescu, şi de partenerii lor de afaceri. De precizat că pe aceeaşi listă cu fonduri europene pentru investiţii în turism, alte oraşe mari ale ţării au reuşit să-şi finanţeze reabilitarea centrelor istorice sau alte proiecte de interes pentru comunitate. Societatea comercială Xenoti SRL a reuşit să atragă fonduri europene în cuantum de 6.315.506 lei pentru modernizarea hotelului pe care îl deţine. Este vorba despre Hotelul Flora din staţiunea Mamaia, deţinut de primarul Constanţei - Radu Mazăre, de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa - Nicuşor Constantinescu şi de partenerii lor de afaceri.

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • Machenonul nazist

    23 Decembrie 2010, 18:21

    1

    Inseamna ca Mafia lucreaza,,hotii nu stau cu miinile in sin,Sint minjiti,cumparati toti,daca Politia,Parchetul,Garda Financiara - nu intervin,,nu intervine nimeni- este clar - pestele de la cap pute.Cind il dam jos,,cind si-a facut suma,,PRIN ROTATIE,,SA VINA ALTII,,GEN - HAI BA GATA VA AJUNGE,,Lasati-ne si pe noi,,,noi cind furam?? Cind om crapa??pe lumea ailalta??Asa fac la intelegere - cu rindul,,,dar nu mai mult de X ani

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *