Go East! Milioanele de euro care-i atrag pe sportivii români în fostul URSS

Sport  |  0 comentarii

Go East! Milioanele de euro care-i atrag pe sportivii români în fostul URSS

Victor Becali spune ca Banel Nicolita, ofertat de Lankaran, care îi promite un salariu de 360.000 de euro, de trei ori mai mare ca la Steaua, nu va pleca în Azerbaidjan
Banel Nicolita ar putea ajunge în Azerbaidjan, la Lankaran, echipa antrenata de Mircea Rednic, dar impresarul Victor Becali are mari dubii: "Cine v-a zis ca pleaca Banel, Mircea Rednic? Ca eu va zic ca nu pleaca nicaieri. Gigi Becali nu stie nimic, Steaua nu stie nimic, Banel nu stie nimic. Aaaa, daca Lankaran da 3 milioane pe Banel poate sa-l ia. Dar va zic eu ca ei nu dau banii astia".
Asadar, cel putin în acest moment, Banel nu pleaca nicaieri, dar asta nu înseamna ca într-un viitor mai mult sau mai putin îndepartat nu se va întâmpla acest lucru. Chiar daca o astfel de mutare poate fi considerata un esec pentru "Jardel", despre care s-a spus, de-a lungul timpului, ca a fost curtat de echipe din Germania, Spania sau Italia. Dar lipsa de bani si criza financiara din fotbalul vest-european - mai toate echipele din campionatele importante fiind pline de datorii - i-au obligat pe jucatorii din România sa priveasca mai atent la ofertele "exotice". Asa poate ajunge Banel la Lankaran, echipa de top din Azerbaidjan, unde i s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât primea la Steaua, 30.000 de euro pe luna, respectiv 360.000 de euro pe an.

sursa: Gandul

08.10.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *