Good Homes - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

    Good Homes - Reprezentand o alta licenta BBC pentru divizia print a INTACT Media Group, Good Homes Romania a fost lansata in 2005 si inseamna spatiu intim, stil si tendinte, caldura si simplitate, feminitate si confort. Revista isi propune sa atinga si pe piata autohtona statutul de brand de referinta in materie de amenajari interioare.
    Good Homes constituie o sursa de inspiratie despre cum sa transformi, sa combini sau sa dai viata casei. Cu o echipa editoriala de profesionisti in domeniu, revista  aduce o viziune moderna pe segmentul deco, avansind propuneri concrete si inedite cititorilor sai.
     Publicul tinta este alcatuit dintr-un procent de 70% femei, intre 25-55 ani, cu studii medii si superioare, status financiar ridicat, active din punct de vedere social. Printre distinctiile primite de  echipa redactionala se numara  Premiul de Excelenta pentru comunicare la BIFE.

Contact redgood homesactia ziar: Good Homes
Adresa: Str. Frederich Chopin nr. 1A, sector 2, Bucuresti
Telefon: 021.203.80.57 ;  Fax: 021.231.28.85
                                      E-mail: office@msgroup.ro
 
anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *