Grădiniţa Ariel Ploieşti

Invatamant Prescolar  |  0 comentarii

Ordinul 4235/2013 privind acordarea acreditării pentru unitatea de învăţământ preuniversitar particular Grădiniţa „Ariel“ din municipiul Ploieşti. Adresa gradinitei este Municipiul Ploieşti, str. Prof.dr. Gheorghe Marinescu.

Grădiniţa ”Ariel” a fost înfiinţată în ianuarie 1999 în clădirea Bisericii Creştine Baptiste „Emanuel”, cu un număr de 20 de copii în două grupe combinate: mică-mijlocie şi mare-pregătitoare, având angajate 2 educatoare şi o îngrijitoare. Dotarea grădiniţei a fost făcută de Fundaţia ”Spurgeon” România în parteneriat cu Spurgeon’ Child Care Anglia și prin colaborare cu părinţii copiilor. În urma creşterii numărului cererilor de înscriere în grădiniţă, în
septembrie 2002 a fost cumpărat imobilul din str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr.2A, și astfel ne-am mutat într-o nouă clădire și am funcționat cu trei grupe de copii.

În anul şcolar 2012-2013 Grădiniţa Ariel funcţionează la capacitate maximă, într-un spaţiu modern foarte bine dotat, având 3 grupe pe nivele de vârstă
(mică, mijlocie, mare), 44 copii înscrişi, 3 educatoare calificate (Petre Mihaela, Bledea Valentina, Năstase Cristina), o îngrijitoare (Popa Luminița), un cadru medical specializat și o ofertă educaţională bogată şi variată.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *