Gradina mea de vis - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

     Gradina mea de vis - Revista este o aparitie unica pe piata romaneasca, atat in ceea ce priveste conceptul editorial, cat si calitatea fotografiilor.
Gradina mea de vis este un ghid complet de instruire in arta amenajarii si ingrijirii gradinii si terasei.
      Revista cuprinde un vast repertoriu tematic precum prezentari de flori in functie de sezon, tufe decorative, plante cataratoare, garduri vii, arbori si arbusti, gazon - toate articolele cuprinazand atat sugestii decorative cat si lucrarile necesare de intretinere si ingrijire. "Gradina practic", o revista in interiorul revistei, ofera know how-ul necesar pentru o gradina frumoasa tot timpul anului: sfaturi si informatii despre inmultirea, plantarea, taierea plantelor sau combaterea anumitor daunatori.

       Revista Gradina mea de vis se adreseaza celor care doresc o evadare din cotidian in universul verde creat dupa propriile dorinte si celor care dispun de mijloacele financiare necesare pentru a amenaja gradina mult visata.

gradina mea de visContact redactia ziar: Gradina mea de vis
Adresa: Bd. Carol I 31 - 33; Complexul ASIROM Corp. 4,
                                  sect. 2, Bucuresti,
                         Telefon: 021 - 312.20.12; 021 - 312.24.97   Fax: 021 - 311.35.87
                         Email: office@burda.ro                       

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *