Gulaş de porc - retete culinare romanesti si internationale

Retete culinare carne porc   |  0 comentarii

 Ingrediente:
500 g carne de porc, 4 cepe, 500 g untura, o lingurita boia, 3 rosii, 1 catel de usturoi, chimen, morcov, patrunjel, sare, piper, 1 kg cartofi, 100 g smintina, zahar, 1 l apa.
 Mod de preparare:
Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o usoara crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald. In untura ramasa se pune ceapa taiata pestisori. Dupa ce s-a aurit se adauga usturoiul, morcovul (dat prin razatoarea mare), rosiile taiate in felii si bucatile de carne. Se adauga boiaua, chimenul, sarea, piperul, zaharul si se toarna atita apa cit sa acopere mincarea. Cratita selasa la foc mic sa clocoteasca incet. Cind carnea este aproape fiarta se mai toarna o cana cu apa calda si se adauga cartofii taiati in sferturi.
Inaite de a servi, se adauga smintina si patrunjel verde.



Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *