Guvern Boc taxa locuinta spital pediatrie drog sanie job rovinieta primar stiri ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Taxa specială pentru locuinţe, încă în vigoare

Conform unei ordonanţe de urgenţă emise anul trecut de Guvernul Boc, persoanele care deţin mai multe case trebuie să achite impozite mai mari. Am primit la redacţie o serie de întrebări legate de această taxă specială, având în vedere că Senatul a respins ordonanţa.

Spitalul de Pediatrie e casa drogatilor

2010 pare să fi fost anul copiilor drogaţi sau alcoolici aduşi în ultimul hal la compartimentul de primiri-urgenţe din cadrul Spitalului de Pediatrie! Săptămânal, medicii de gardă au pus pe picioare zeci de elevi ajunşi în stare de inconştienţă după ce au fumat ţigări cu substanţe etnobotanice ori au tras prafuri pe nas sau după ce au cedat tentaţiilor bahice.

Săniuş, pe... burtă!

Ninsoarea căzută luni şi în cursul nopţii i-a scos din case pe copiii mici, dar şi pe adolescenţii încântaţi de zăpadă. Aşa că pantele din oraş, fie ele cât de mici, au devenit neîncăpătoare pentru doritorii de săniuş.

Locuri de muncă

Numărul locurilor de muncă vacante din Argeş a scăzut în prima săptămână a anului 2011 cu mai bine de 150 faţă de ultima săptămână a anului 2010. În continuare, cele mai multe locuri ofertate sunt pentru persoane cu studii medii calificate în confecţii, comerţ şi confecţioneri cablaje auto.

Rovinietele pot fi cumpărate şi on-line

Potrivit prevederilor legale, toţi posesorii de autovehicule sunt obligaţi să aibă asupra lor rovinieta prin care demonstrează că au achitat taxa de utilizare a reţelei de drumuri naţionale în afara oraşelor. Această obligaţie revine tuturor persoanelor fizice şi juridice pentru toate categoriile de autovehicule înmatriculate temporar sau definitiv în România sau în alte state.

Pendiuc vrea sã-i transforme pe pitesteni în laponi

Tudor Pendiuc si-a dovedit „întelepciunea“ când a propus ca la noi sã se aplice modelul suedez la deszãpeziri, adicã sã se bage plugurile doar dupã ce se opreste ninsoarea. Chiar si un copil de clasa întâi s-ar întreba: „…si dacã ninge o sãptãmânã continuu?“

S-a scumpit pâinea

La începutul acestui an, desi este încã perioadã de crizã, producãtorii au scumpit pâinea. Desi adaosul nu a fost mare, de doar 5 bani, argesenii spun cã în aceastã perioadã orice ban în plus conteazã.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *