HG 148/2012

Legislatie actualizata din alte domenii  |  0 comentarii

HG 148/2012 din 13 martie 2012 pentru aprobarea modelului copiei de pe lista electorala permanenta, a modelului copiei de pe lista electorala complementara, a modelului listei electorale suplimentare, a modelului extrasului de pe copia listei electorale permanente, complementare sau de pe lista electorala suplimentara, a modelului listei sustinatorilor, a modelului declaratiei de acceptare a candidaturii, a modelului declaratiei de renuntare la candidatura, precum si a modelului listei membrilor organizatiei cetatenilor romani apartinand unei minoritati nationale, ce vor fi folosite pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din anul 2012.

    In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, al art. 7 alin. (5), art. 45, art. 87 alin. (2) si al art. 125 alin. (2) din Legea 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,

    Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

    ARTICOL UNIC
    Se aproba modelul copiei de pe lista electorala permanenta, modelul copiei de pe lista electorala complementara, modelul listei electorale suplimentare, modelul extrasului de pe copia listei electorale permanente, complementare sau de pe lista electorala suplimentara, modelul listei sustinatorilor, modelul declaratiei de acceptare a candidaturii, modelul declaratiei de renuntare la candidatura, precum si modelul listei membrilor organizatiei cetatenilor romani apartinand unei minoritati nationale, ce vor fi folosite pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din anul 2012, prevazute in anexele nr. 1-13, care fac parte integranta din prezenta hotarare.

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *