Hotel ramada primaria oradea voluntari Gheorghe Hagi curs foto csm oradea

Stiri locale Bihor  |  2 comentarii

28 milioane de euro în doi ani - Holcim investeşte în tehnologie verde

Grupul Holcim România va investi în modernizarea fabricii de la Aleşd 28 de milioane de euro. Cea mai mare parte a sumei va fi alocată anul acesta, fiind direcţionată pentru modernizare şi dotare cu tehnologie „verde". Numărul unu al grupului, Markus Wirth, CEO Holcim România, şi Roman Menz, manager al fabricii de la Aleşd, au prezentat ieri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Hotel Ramada, proiectele investiţionale ale gigantului helvet.

Doar cerul era mai sus decât ei - Turnul Primăriei, bucuros de primii oaspeţi!

Primii vizitatori ai Turnului Primăriei Oradea, care oficial îşi va deschide porţile vizitatorilor săptămâna viitoare, au fost reprezentanţii mass-media. Ieri, reporterii orădeni au fost invitaţi să urce cele 250 de trepte ale Turnului până la cota 45, acolo unde va fi instalat un telescop. Accesul în noul obiectiv turistic redeschis publicului se va face timp de două luni gratuit, după care se va institui o taxă de 5 lei/persoană, respectiv 3 lei/persoană, în cazul grupurilor mai mari de zece vizitatori.

Voluntarii turci de la Beiuş, au zburat alături de Gheorghe Hagi

A devenit o tradiţie ca, în fiecare an, Habitat pentru Umanitate Beiuş să ofere o locuinţă, în preajma Sărbătorilor Pascale, unor persoane care au mare nevoie de o casă. Primii voluntari care vor ajuta la ridicarea acesteia au ajuns la Beiuş, veniţi tocmai din Turcia.

Mesteceni rupţi pe malul Crişului

În toamna anului trecut, Administraţia Bazinală de Apă Crişuri, alături de Primăria Oradea, a demarat lucrările de amenajare a unei promenade pe malul drept al Crişului Repede. După ce zona a fost amenajată cu gazon şi au fost plantaţi mai mulţi copaci, aceştia au început să fie distruşi.

Vremea Oradea                        
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Curs foto - O nouă serie de absolvenţi debutează pe simeze

În Sala de Studio a Clubului Fotografic "Nufărul", din cadrul Palatului "Vulturul Negru" Oradea, luni, 28 martie, a avut loc vernisajul unei expoziţii de fotografie de cameră, intitulată "Debut B/ 2011", prilej cu care şi-au prezentat lucrările cei şase absolvenţi. În cuvântul ei, cea mai tânără absolventă, Bianca-Andreea Paşca, elevă la Liceul de Artă,şi-a manifestat bucuria de a fi participat la acest curs, cu atât mai mult cu cât au învăţat foarte multe lucruri noi. Momentul muzical a fost asigurat de artistul Thurzó Sándor József , reprezentantul Cvartetului de coarde "Varadinum".

Nici de această dată - CSM Oradea - Dinamo Municipal Braşov 28-35 (14-16)

Nici etapa a XVI-a din Liga Naţională de handbal masculin n-a adus succesul atât de mult aşteptat de jucătorii de la CSM Oradea. Într-o partidă disputată ieri după-amiază la Arena "Antonio Alexe", echipa orădeană pregătită de Sebastian Tudor "a înclinat steagul" în faţa formaţiei Dinamo Municipal Braşov, echipa vizitatoare impunându-se la final cu 35-28 (16-14). Tinerii jucătorii orădeni au jucat de la egal la egal cu mult mai experimentaţii lor adversari circa două treimi din joc dar, din păcate, în ultimele 20 de minute de joc s-au "prăbuşit". În urma acestui nou eşec, CSM Oradea rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu un singur punct obţinut.

sursa: crisana.ro

Comentarii facebook

2 Comentarii la articol

 • 13 Decembrie 2011, 09:36

  1

  nu am ce sa comentez este totul cum trebuie

 • Liviu

  13 Decembrie 2011, 09:40

  2

  vai si amar de voi. sunteti praf. :)))

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *