Hotel, Restaurant, Bar Expert - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

     HRB expert este solutia multimedia de comunicare perfect adaptata industriei ospitalitatii din Romania.
      Misiunea publicatiei HRB expert este aceea de a facilita comunicarea intre profesionistii din horeca, de a le oferi solutii utile, de a transmite obiectiv realitatile din domeniu, de a fi un mijloc indispensabil de informare pentru managerii locatiilor si furnizorilor horeca. 
      HRB expert este constant identificata ca fiind cea mai utila si cea mai citita publicatie. Fiind de 10 ani in industria ospitalitatii romanesti, HRB expert este prima si cea mai reprezentativa publicatie specializata si are ca obiectiv informarea cat mai completa, complexa si corecta a profesionistilor din industria ospitalitatii.
     HRB expert este citita de proprietari de locatii, directori comerciali, de achizitii si executivi, administratori de hoteluri, restaurante, baruri, firme de catering, oameni de afaceri din domeniu si isi modeleaza continutul editorial in functie de nevoile de informare ale pietei, oferind lunar subiecte din diverse arii ale industriei.

     HRB expert se publica in 11 numere pe an, distribuindu-se pe piata de profil in 15.000 de exemplare la nivel national. Tirajul este monitorizat si auditat de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT). Distributia este nominala, gratuita si se realizeaza prin posta. Sistemul de distributie are ca suport o baza de date completa si continuu actualizata. 


                  HRB     Contact redactie ziar: HRB expert
 Adresa: Bd. Iuliu Maniu Nr.7 corp.A et.2 sect.6 Bucuresti
                                       Telefon: 021 - 315.90.31; Fax: 021 - 315.90.29
                                       Email: office@cmgromania.ro
                                       Page web: http://www.hrbexpert.ro


anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *