Hoti casa politia Boboteaza sarbatoare jandarmi fotbal campion judet liberal stiri ziare Giurgiu

Stiri Giurgiu  |  0 comentarii

Trei teleormăneni au fost prinşi la furat în Giurgiu

Bărbaţii au spart casa unui giurgiuvean din comuna Ghimpaţi şi i-au furat acestuia aparatura electronică în valoare de 12.000 lei. Acum sunt ceretaţi pentru furt calificat şi violare de domiciliu.

Sute de giurgiuveni vor fi prezenţi la slujba de Bobotează

Calendarul sărbătorilor  de iarnă nu se încheie aici. Printre cele mai importante sărbători creştine se numără şi Boboteaza celebrată în fiecare an pe 6 ianuarie.

Jandarmii giurgiuveni asigură măsurile de ordine publică de Bobotează

Cu ocazia sărbătoririi Botezului Domnului (Boboteaza), 55 de jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul procesiunilor şi slujbelor religioase oficiate la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” şi în localităţile Stăneşti şi Letca Nouă.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Narcis Coman, „legenda vie” a fotbalului giurgiuvean

A fost acuzat că i-au plăcut şpriţurile şi femeile însă nimeni nu i-a pus la îndoială talentul. A devenit mai iubit în ţară decât în oraşul în care s-a născut şi pe care s-a încăpăţânat să nu îl părăsească. A devenit primul portar din istoria fotbalului românesc desemnat cel mai bun fotbalist al anului. Este Narcis Coman, „campionul reflexelor”.

Ganduri la inceput de an:prefectul de Giurgiu Robert Cristoi

Robert Cristoi, desi se afla de abia la in ceput de mandat, este perceput ca unul dintre oamenii foarte seriosi, foarte harnici si foarte atent preocupati de problemele judetului.

Liberarii in pericol ?

Cum cuvantul lor in forurile de conducere nationale este luat in considerare, le prezentam un scenariu posibil de disparitie de pe scena politica pe care l-a exersat si un alt partid istoric - fostul P.S.D.R. al lui sergiu Cunescu. Scenariul este furnizat de europarlamentarul Cristian Preda.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *