ING va angaja 1.000 de clujeni pina in 2013. Maghiara si alte limbi straine, un avantaj! - Ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

ING va angaja 1.000 de clujeni pina in 2013.
 Maghiara si alte limbi straine, un avantaj!

Pina in prezent au fost angajate 120 de persoane din Cluj, urmind ca pina la sfirsitul anului numarul de posturi ocupate sa ajunga pina la 300. Reprezentantii ING spun ca in trei ani, respectiv pina la finele lui 2013, 1.000 de clujeni vor fi angajati aici.
Stim ca peste 80.000 de studenti locuiesc in prezent aici. Ceea ce inseamna universitati bune, de calitate, care dau specialisti buni. Apoi este un centru multicultural, unde se vorbesc multe limbi si unde exista mai multe etnii, diversitatea care pe noi ne ajuta foarte mult", a mai spus managerul general.
In prezent, Centrul Regional de Servicii pentru tarile din Europa Centrala ING angajeaza vorbitori ai limbilor ceha si slovaca, care se vor ocupa operatiunile pentru Cehia si Slovacia. De asemenea, vorbitorii de limba poloneza si maghiara vor avea intiietate la angajare. ‚ÄěCautam oameni dinamici, capabili, deschisi, iar limbile straine sint in mod evident un avantaj", spune reprezentantii ING. Se pare ca ING va incheia parteneriate cu universitatile din Cluj pentru recrutarea de personal calificat.

Sursa: ftr.ro

09.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *