Iarna saracie sofer bistrita medicamente asigurare spital tragedie lumina taxe politia stiri ziare Neamt

Stiri Neamt  |  0 comentarii

Prea saraci pentru iarna

19 asociatii au renuntat de bună voie la căldură pentru a nu mai aduna restante; în unele situatii, presedintii au decis cu de la sine putere, fără să-i mai întrebe pe putinii locatari rămasi la sistemul centralizat. „Am cerut asta în ideea că mai erau 3-4 locatari pe scară si costurile erau foarte mari, pînă la 8-9 milioane“, zice Elena Zabulic, de la Asociatia nr. 73; oamenii s-au orientat spre radiatoare, dar, de frica facturilor la curent, preferă să înghete în casă

Schumacher de Piatra Neamt

Un sofer a dărîmat semaforul, indicatorul trecerii de pietoni si gardurile de protectie ale copacilor în zona Romtelecom; a fugit de la locul accidentului, dar a uitat în urmă plăcuta de înmatriculare.

Bistrita si-a arătat din nou „coltii“

Oamenii din Poiana Teiului se află din nou în alertă. Debitul mare al apei Bistritei si ghetarii adunati în aval de podul Zahorna, mai cu seamă în punctul Capul Poienii, le pun mari probleme.

La medicamente înainte, la... asigurări înapoi

Mai marii Sănătătii dar si medicii repetă în ultimul timp tot mai des că „sănătatea costă“. Cît de mult costă, o simt în primul rînd bolnavii care ajung în spitale de o sărăcie lucie, unde ajung să-si aducă de acasă mîncarea, medicamentele, seringile, apa.

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Vizitarea bolnavilor, după orar fix

Nemtenii care au ghinionul să aibă diverse rude în spital, trebuie să stie că de luna viitoare cel mai probabil, le vor putea vizita doar după un program foarte strict si nu oricînd doresc, asa cum se întîmplă acum. Managerul Spitalului Neamt împreună cu comitetul director intentionează să introducă un program de vizite strict în unitatea sanitară, iar motivul principal pentru această decizie este acela că de multe ori avalansa de apartinători încurcă medicii si asistentele.

La un pas de tragedie

Microbuzul ce pleacă duminică dimineată de la Piatra Neamt către Bucuresti s-a răsturnat la intrare în Costisa. 7 oameni au suferit leziuni, printre care si un copil de 8 ani. trei ambulante au cărat victimele la spital Vinovat de producerea accidentului a fost soferul care nu a adaptat viteza în conditiile unui carosabil acoperit cu polei.

Beznă în centrul Pietrei

Becurile din centrul orasului sînt, dar lipsesc cu desăvîrsire, după cum au sesizat trecătorii. Potrivit unei reclamatii ajunse la primărie încă de luna trecută, dinainte de Crăciun, la trecerea de pietoni din fata complexului Pietricica nu functiona iluminatul stradal.

Hoti de masini opriti cu focuri de armă

Linistea locuitorilor de pe strada Privighetorii, din Piatra Neamt, a fost tulburată în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, de mai multe focuri de armă, trase de politistii de la Detasamentul de Politie pentru Interventie Rapidă, care porniseră în urmărirea unor hoti de masini.

Luminita Hutupan Dinu, portărita handbalului mondial

Luminita Hutupan Dinu este cel mai marcant nume al sportului din Piatra Neamt si din judetul Neamt, după ce vineri Federatia Internatională de Handbal (IHF) a anuntat că suporterii au votat-o drept cea mai bună portărită a tuturor timpurilor.

Bugetul pe 2011, dezbătut în avans la Consiliul Judeţean

Sîmbătă, în sala mare a Consiliului Judeţean, s-au conturat, de comun acord cu primarii şi parlamentarii, criteriile după care va fi împărţit bugetul pe 2011 în Neamţ. Au participat parlamentari de la toate formaţiunile politice, primari ai mai multor partide, consilieri judeţeni.

De astăzi, liber la plata impozitelor şi taxelor locale

Majoritatea administraţiilor locale din Zona Roman au stabilit ca ziua de 10 ianuarie să fie începutul perioadei în care contribuabilii, persoane fizice şi juridice, pot plăti taxele şi impozitele aferente anului 2011, pentru bunuri mobile şi imobile. În săptămîna precedentă datei de 10 ianuarie, birourile specializate din primării au încasat doar amenzile.

Amendaţi de poliţiştii locali

a sfîrşitul săptămînii trecute, poliţiştii locali au vizitat din nou magazinele de vise din Piatra Neamţ. Unul singur a fost găsit deschis, patronul alegîndu-se cu o amendă în valoare de 1.000 de lei. Potrivit directorului Poliţiei Locale, Dumitru Crăescu, raziile vor continua pînă cînd se va reuşi închiderea tuturor magazinelor ce vînd etnobotaniceComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *