Imobil cutremur urgenta primar consiliu impozit aeroport pensie hot somatia viteza politia stiri ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Cutremur pe piaţa imobiliară: preţurile scad cu 20 la sută!

2011 vine cu o scădere de până la 20 la sută a preţurilor la vânzarea de locuinţe. Sibienii preferă să scoată apartamentele de la vânzare şi să aştepte vremuri mai bune. Un apartament în Ştrand, pe care am fi dat în 2008 aproape 80.000 de euro, la jumătatea lui 2011 nu va mai valora decât vreo 35.000

Bărbatul de 63 de ani, găsit înghetat în casă, a murit

Medicii din Unitatea de Primiri Urgente au resuscitat, azi-noapte, un bărbat de 63 de ani, care a fost adus la Spital în soc hipotermic. Vecinii bătrânului de 63 de ani au fost cei care au sunat la 112, îngrijorati că nu l-au mai văzut pe bărbat.

Prefectul Răcuciu vrea discuţii cu primarii, la ei acasă

Cel mai tânăr prefect din ţară şi cel mai tânăr prefect pe care l–a avut Sibiul în istoria sa, Horaţiu Răcuciu, spune că îşi doreşte să modernizeze anumite lucruri din Prefectură, vrea să se întâlnească acasă la ei cu şefii instituţiilor deconcentrate din judeţ şi vrea să aibă contacte directe cu primarii, lucru pentru care va merge în primării şi la şedinţele consiliilor locale.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Corin Cindrea – în „topul absenţelor” la şedinţele Consiliului Local Mediaş

Un consilier social-democrat şi doi democrat-liberali conduc în topul absenţelor de la şedineţel ordinare şi extraordinare ale Consiliului Local Mediaş în anul 2010

Sibienii au plătit deja impozite de 1 milion de lei

La Direcţia Fiscală şi la Oficiile Poştale au fost emise, din 5 ianuarie, peste 7.000 de chitanţe. Cei care îşi plătesc impozitul integral până la finalul lui martie primesc o reducere de 5 procente

Două zboruri anulate şi unul întârziat

Ceaţa a creat probleme şi ieri pe aeroporturile din Sibiu şi Bucureşti. Astfel, cursa internă Tarom, pe ruta Sibiu – Otopeni, a fost anulată încă de dimineaţă din cauza ceţii. O altă cursă aeriană anulată a fost cea a companiei Carpatair, Sibiu - Timişoara, dar de această dată motivul a fost lipsa de pasageri.

Pensionari aduşi la limita răbdării de către CJAS

Conducerea Asociaţiei "Forumul Solidarităţii Sociale a Pensionarilor" Sibiu susţine pensionarii care au primit titluri executorii pentru neplata retroactivă a contribuţiilor pe ultimii 5 ani din partea Casei de Asigurări de Sănătate Sibiu, afirmând că este o jignire la adresa acestora.

Magazin alimentar, prădat de hoţi

Poliţiştii sibieni sunt în căutarea unor hoţi care au spart duminică noaptea un magazin alimentar pe strada Şureanu, din Sibiu.

sursa: tribuna.ro

Somaţii pentru morţi de la CJAS

Zeci de sibieni s-au îngrămădit, zilele acestea, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, să îşi lămurească situaţiile financiare.

Limita de viteză, majorată de la 50 la 70 km pe oră, la Boiţa şi Cristian

Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, pe raza a 88 de localităţi, printre care şi Boiţa şi Cristian, judeţul Sibiu, de pe drumurile naţionale 7, respectiv 1, regimul legal de viteză s-a majorat de la 50 km/h la 70 km/h, pentru autovehiculele din categoriile A şi B.

Ministrul Sănătăţii cere autorităţilor locale să dea 3 la sută din buget spitalelor

Cseke Attila, ministrul Sănătăţii, bate obrazul autorităţilor locale şi le propune să repartizeze minim 3 la sută din bugetul local pentru unităţile sanitare pe care le-au preluat anul trecut.

Vulpe cu rabie, omorâtă de câini, lângă Şura Mare

Un caz de rabie, la o vulpe care a fost omorâtă de câini la marginea localităţii Şura Mare, judeţul Sibiu, a fost depistat de inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Aimentelor Sibiu (DSVSAS) la începutul acestui an, fără ca oamenii să intre în contact cu vulpea respectivă, anunţă reprezentanţii instituţiei.

sursa: ronduldesibiu.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *