Importanta comisiilor de concurs in recrutarea inaltilor functionari

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Comisia de concurs pentru recrutarea inaltilor functionari publici, precum si a Comisiei de solutionare a contestatiilor pentru recrutarea inaltilor functionari publici.

    primul-ministru emite prezenta decizie.

    ART. 1
    (1) La data intrarii in vigoare a prezentei decizii inceteaza, prin revocare, mandatele membrilor Comisiei de concurs pentru recrutarea inaltilor functionari publici, numiti prin Decizia primului-ministru nr. 346/2009, cu modificarile ulterioare.
    (2) La data intrarii in vigoare a prezentei decizii se numeste Comisia de concurs pentru recrutarea inaltilor functionari publici, corespunzator mandatelor aferente membrilor Comisiei de concurs pentru recrutarea inaltilor functionari publici, prevazuta la alin. (1), avand componenta prevazuta in anexa nr. 1.
    ART. 2
    (1) La data intrarii in vigoare a prezentei decizii inceteaza, prin revocare, mandatele membrilor Comisiei de solutionare a contestatiilor pentru recrutarea inaltilor functionari publici, numiti prin Decizia primului-ministru nr. 347/2009, cu modificarile ulterioare.
    (2) La data intrarii in vigoare a prezentei decizii se numeste Comisia de solutionare a contestatiilor pentru recrutarea inaltilor functionari publici, corespunzator mandatelor aferente membrilor Comisiei de solutionare a contestatiilor pentru recrutarea inaltilor functionari publici prevazuta la alin. (1), avand componenta prevazuta in anexa nr. 2.
    ART. 3
    Anexele nr. 1 si 2 fac parte integranta din prezenta decizie.
    ART. 4
    Decizia primului-ministru nr. 346/2009 privind numirea Comisiei de concurs pentru recrutarea inaltilor functionari publici, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 166 din 17 martie 2009, cu modificarile ulterioare, si Decizia nr. 347/2009 privind numirea Comisiei de solutionare a contestatiilor pentru recrutarea inaltilor functionari publici, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 166 din 17 martie 2009, cu modificarile ulterioare, se abroga.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *