Impozit 2011 scandal giurgiu politia giurgiu pnl giurgiu ministrul educatiei afaceri giurgiu

Stiri Giurgiu  |  0 comentarii

Buluc la plata impozitelor

Zeci de giurgiuveni s-au prezentat ieri la cele trei casierii ale Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale (DITL) Giurgiu pentru a profita de ultima zi în care au putut beneficia de reducerea de 10% oferită pentru plata integrală a impozitului pe anul 2011.

Reglare de conturi la Clejani

Fraţii Boacă şi Solomon au pus pe jar poliţia şi jandarmeria după ce au şi-au "cărat" pumni şi picioare. Conflictul dintre cele două clanuri a izbucnit în urmă cu patru ani, arunci când cei din familia Solomon s-au ales cu geamurile casei sparte şi cu o bătaie, soră cu moartea.

Sute de treninguri au fost reţinute la Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit  în trei turisme ale unor cetăţeni români, sosite din Bulgaria, 475 de costume de trening inscripţionate "ADIDAS", mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, ce urmau să fie introduse ilegal în ţară, în valoare de peste 47.000 de lei.

Bărbat dispărut din Giurgiu, găsit de poliţiştii călărăşeni

În baza datelor deţinute, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi agenţii postului de poliţie Ciocăneşti l-au identificat la ferma de animale a lui Constantin Ţ, pe Ion D. (50 de ani), din comuna Comana, judeţul Giurgiu.

sursa: adevarul.ro

Dati un leu pentru liceu!

Cea mai importanta si mai credibila institutie de invatamant din judetul Giurgiu - Colegiul naţional „Ion Maiorescu” - se zbate de foarte multa vreme sa atraga fondurile necesare pentru finalizarea lucrarilor de reabilitare a cladirilor incepute cu multa vreme in urma, mai precis din 2007 cu un imens elan demagogic si electoralk al P.N.L.-ului aflata la guvernare,  si neterminate nici azi.

Vremea Giurgiu                    
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

O masa calda pentru elevi

E pe cale sa se intample. Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat miercuri ca este necesara o dezbatere nationala pe marginea programului "Cornul si laptele", pentru a se stabili oportunitatea inlocuirii acestuia cu o masa calda, precum si daca beneficiarii ar trebui restransi la copiii fara posibilitati materiale.

Anton cu Emil Boc, Dobre cu Vasile Blaga

E aproape sigur. Emil Boc si Vasile Blaga vor fi conducatorii celor doua motiuni care se vor confrunta pentru conducerea Partidului Democrat Liberal.
Nu pentru ca ar avea optiuni diferite doctrinar sau conceptual ci pentru ca nu se mai suporta unii pe altii, taberele rivale din P.D.L. Giurgiu isi vor imparti (agal sau nu ?) sustinerea pentru unul din cei doi candidati.

sursa: giurgiu-news.ro

Tot mai multe societati din Giurgiu intra in procedura de insolventa

La conferinta de presa a PNL  a participat si doamna Daniela Georgescu, vicepresedinte al Organizatiei Judetene a femeilor din PNL. In cadrul conferintei, doamna Daniela Georgescu, in calitate de reprezentant al Directiei de taxe si impozite Giurgiu, Compartimentul Persoane Juridice, a facut o prezentare a situatiei actuale. In judetul Giurgiu, exista 2 745 de societati comerciale, dintre care 1 302 sunt societati active de la care se colecteaza taxe si impozite, 860 sunt societati inregistrate la D.I.T.L dar nu detin teren, cladire, mijloc de transport, 140 sunt societati scutite, in aceasta categorie intrand institutiile publice: scolile, spitalul, bisericile, muzeele, iar 443 sunt societati intrate in procedura de insolventa.

Numarul locurilor de munca din Romania a scazut semnificativ

La conferinta de presa a PNL domnul Paul Dumitru, membru in Biroul Politic Municipal al PNL, a pus in discutie problema locurilor de munca din Romania. "Intr-o emisiune televizata, deputatul Talmaceanu a indemnat oamenii sa mearga la munca. Ei ar munci, dar nu exista locuri de munca pentru ca statisticile arata ca pentru fiecare loc de munca sunt 60 de someri" a declarat domnul Dumitru. Daca in anii '50, '60 in Giurgiu exista forta de munca datorita fabricii de zahar si santierului naval, dupa '89 locurile de munca s-au imputinat, iar in timpul guvernarii lui Tariceanu piata muncii a inceput sa se dezvolte.

sursa: saptamanagiurgiuveana.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *