Impozit primaria pitesti fitness sarbatoare fotbal gol campionat stiri ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Coadã la plata impozitelor si taxelor locale

Peste sapte sute de persoane au fost prezente ieri, începând cu ora 8.00, la sediul Primãriei Pitesti, pentru a-si achita datoriile cãtre stat. Pitestenii au stat în prima zi de lucru, din acest an, la coadã, pentru a-si plãti impozitele si taxele locale.

Argesenii au venit la fitness sã dea jos kilogramele puse de sãrbãtori

Argesenii sunt preocupati de frumusetea si de silueta lor, de aceea imediat dupã sãrbãtori sãlile de fitness sunt pline. Femeile, dar si bãrbatii s-au rãsfãtat de aceste sãrbãtori cu tot felul de mâncãruri si dulciuri. Imediat acestia s-au urcat pe cântar si au vãzut cã au pus câteva kilograme în plus si au fugit la sãlile de fitness.

S-au stabilit grupele din sferturi

Inceputul de an debuteazã cu reluarea Campionatului Judetean de Futsal. Astãzi va avea loc la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal stabilirea celor douã grupe în aceastã etapã a întrecerii. De asemenea, se va stabili si ordinea de desfãsurare a acestor partide.

Alin Popa a marcat opt goluri în turul de campionat

Unul dintre cei mai buni jucãtori ai echipei FC Arges în acest tur de campionat a fost Alin Popa. Tânãrul fotbalist a reusit sã marcheze 8 goluri în cele 14 etape din prima parte a sezonului, fiind de departe cel mai bun marcator al pitestenilor. Tocmai de aceea, într-un clasament al celor mai buni marcatori, acesta se aflã pe locul secund în aceastã serie.

Sute de politisti, jandarmi si pompieri din Arges vor fi disponibilizati

Vesti proaste pentru angajatii Ministerului Administratiei si Internelor! Pentru a putea fi fãcute reduceri de cheltuieli s-a luat hotãrârea disponibilizãrii a nici mai mult, nici mai putin de 18.000 de angajati. Este vorba de o dispo-zitie generalã, fãrã a fi fãcute precizãri la nivel judetean, de aceea nu se stie sigur câti politisti, pompieri, jandarmi sau functionari publici vor rãmâne fãrã loc de muncã în Arges.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *