In sfarsit, putoarea a ajuns si la Primarie! - Ziare Oradea

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

In sfarsit, putoarea a ajuns si la Primarie!

Printr-un comunicat de presa dat publicitatii joi, Primaria municipiului Oradea recunoaste ca a fost sesizata "in ultimul timp, in repetate randuri" si direct de locuitorii orasului, nu doar din presa, cu privire la "mirosul insuportabil" din zona cartierelor Iosia si Rogerius, care "provine din zona industriala a municipiului Oradea si creeaza un puternic disconfort locuitorilor".
"In urma reclamatiilor primite de la cetatenii nemultumiti de aceasta situatie, Primaria Oradea a sesizat astazi Garda de Mediu Bihor si Institutia Prefectului, solicitandu-le, potrivit competentelor legale ce le revin, sa ia masurile necesare in vederea identificarii sursei de poluare si a poluatorului, precum si obligarea acestuia sa inlature sursa de poluare", spune comunicatul.
Primaria nu precizeaza de ce a durat atat pana sa faca demersurile pe langa institutiile mentionate si nici daca a avut demersuri proprii, prin institutiile subordonate, pe marginea acestui incident. Dupa cum e stie, ferma de porci a firmei Nutrientul Palota, cu circa 8.000 de animale, cea care se afla la originea mirosului insuportabil, se afla amplasata pe un teren concesionat de la Primaria oradeana.

Sursa: ebihoreanul.ro

13.08.2010
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *