Incendiu doctor firma vremea politica politia pensionar eminescu furt maternitate investitie arbitru stiri ziare Bacau

Stiri CanCan Bacau  |  0 comentarii

Incendiatorul tinerei, facut scapat de doctori?

Ancheta derulata de procurori in cazul incendierii unei tinere de 19 ani in comuna Saucesti, judetul Bacau, se extinde la nivelul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Bacau.

Un cazan care era taiat a luat foc

Un cazan dezafectat care era taiat de salariatii unei firme de pe strada Chimiei din Bacau a luat foc azi dimineata, fiind necesara interventia pompierilor.

Poleiul a omorit un om la Onesti

O femeie a murit si alte trei persoane au ajuns la Spitalul Onesti cu vatamari corporale, dupa ce masina in care se aflau a derapat pe polei. Vineri dimineata, in jurul orei 10.00, Gheorghe C., 60 ani, conducea un autoturism pe str. Industriilor din municipiul Onesti, moment in care, din cauza neadaptarii vitezei la condiitiile de drum acoperit cu polei, masina a derapat, a patruns pe sensul opus de mers si s-a izbit de o conducta metalica aflata in afara soselei.

Generalul bacauan Paul Teodorescu, salvat de la pieire de fostul mare om de stat francez Charles de Gaulle

Astazi, 17 ianuarie, se implinesc 30 de ani de la moartea generalului si omului politic roman Paul Teodorescu, nascut la Bacau la 28 iunie 1888 si decedat la 17 ianuarie 1981, la Manastirea Dintr-un Lemn, judetul Vilcea. Absolvent al Academiei Militare Saint-Cyr (Franta, 1908-1912), unde a fost coleg cu generalul si presedintele de mai tirziu al Frantei, Charles De Gaulle, generalul Paul Teodorescu a fost comandant al Academiei Militare din Bucuresti (1936-1937), dupa care a detinut urmatoarele functii politice: Subsecretar de Stat la Ministerul Apararii Nationale in guvernele: Gheorgeh Tatarescu, Octavian Goga si Patriarhului Miron Cristea (17.11.1937-30.03.1938).


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Sute de chiulangii depistati in 2010

In anul 2010, activitatile preventive derulate de Inspectoratul de Politie Judetean Bacau in parteneriat cu structurile Jandarmeriei si Politiei Comunitare s-au concretizat in 259 de actiuni pentru prevenire si combatere a delincventei juvenile, 383 actiuni pentru prevenirea si combaterea absenteismului scolar, peste 1.300 de verificari la unitatile economice din imediata apropiere a scolilor, 918 elevi depistati in situatii de chiul si 60 de persoane sanctionate pentru comercializarea de bauturi alcoolice elevilor.

I-a cedat inima

Politistii din comuna Livezi au fost instiintati despre faptul ca un localnic a fost gasit decedat in curtea casei sale. Catrina B. le-a spus politistilor ca l-a gasit mort pe sotul ei, Vasile B., 57 ani.

Pensionarii s-au adunat la statuia lui Eminescu

Simbata, 15 ianuarie. E trecut de 11 dimineata. Parcul Cancicov tace, jilav. Dezgolit de zapada ce-l facea frumos, pare murdar si dezolant. Doar citiva copii sparg tacerea cu tipete scurte, solare, de bucurie, in timp ce alearga in jurul parintilor cu care au iesit la plimbare. In diferite institutii de cultura sau de invatamint din oras se desfasoara concomitent evenimente dedicate lui Mihai Eminescu, in care scriitorul e omagiat la superlativ.

Furat in lipsa

Proprietarul unei locuinte aflate in municipiul Bacau a inceput anul 2011 dind cu subsemnatul la politie. Acesta a sesizat Politia Municipiului Bacau despre faptul ca in perioada 25 decembrie 2010 – 12 ianuarie 2011, persoane necunoscute au patruns intr-un imobil nelocuit, pe care il detine in oras, si i-au furat bunuri in valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Maternitatea Bacau, singurul obiectiv cu finantare integrala din bugetul judetului

Bugetul judetului va fi si in acest insuficient nevoilor judetului nostru. Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Bacau spune ca, in acest an, banii alocati judetului nostru sint cu pina la zece procente mai putini decit anul trecut.

Evaluarea medicala a viitorilor soferi, in noua unitati din judet

Incepind din acest an, candidatii la obtinerea permisului de conducere precum si conducatorii de autovehicule sint examinati medical doar in unitati de asistenta medicala autorizate de Directia de Sanatate Publica (DSP) in acest sens, conform unui ordin al Ministrului Sanatatii publicat in Monitorul Oficial spre sfirsitul lui 2010.

sursa: ziaruldebacau.ro

Sefa in lumea barbatilor

Elena Bacaoanu a fost prima femeie arbitru din fotbalul bacauan

Cenusa de la CET inghite 16 miliarde

Depozitul de zgura, redimensionat pentru a mai fi utilizabil inca 2 ani. Sefii CET-ului vor cheltui peste 16 miliarde lei vechi pentru lucrarile de redimensionare a depozitului de zgura si cenusa.

Disperare in rândul somerilor in vârsta

Pensionarea anticipata partiala, o dorinta greu de atins. Majoritatea persoanelor care cer pensionarea anticipata partiala sunt somere. O parte dintre ele nu mai primesc ajutor de somaj. Cele mai multe nu indeplinesc conditiile de pensionare, incât sunt muritoare de foame.

Autoritatile tin cu dintii de spitale

Promit investitii fara precedent. Consiliul Judetean Bacau, Directia de Sanatate Publica, primarii si managerii au analizat situatia spitalelor din perspectiva investitiilor, a dotarii cu echipamente si a numarului de potentiali beneficiari. Plecând de la aceste date, “care reliefeaza o situatie superioara mediei nationale” optiunea finala este de a nu modifica, in acest moment, organizarea actuala a spitalelor din judetul Bacau.

Concurs de creatie la Colegiul “V. Alecsandri”

Zeci de elevi iubitori de literatura s-au adunat sâmbata, 15 ianuarie, in amfiteatrul Colegiului National “Vasile Alecsandri”, care a fost gazda unui concurs de creatie dedicat poetului Mihai Eminescu.

sursa: desteptarea.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *