Inspectorul scolar general din Bacau, acuzat de abuz in serviciu - Ziare Bacau

Stiri CanCan Bacau  |  1 comentarii

Inspectorul scolar general, acuzat de abuz in serviciu

Schimbarile de echipa din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bacau au stirnit in cadrul institutiei un conflict de munca. Inspectorul scolar general Florin Lazar este acuzat de abuz in serviciu de Adriana Banica, consiliera in cadrul departamentului de secretariat, aflata pe lista disponibilizatilor.
Secretara concediata spune ca in momentul in care va primi decizia prin posta se va adresa instantei pentru a afla in temeiul carei legi i s-a desfacut contractul de munca. “De ce postul meu, daca sintem doua secretare, de ce nu s-au aplicat niste criterii de evaluare? Mi s-a desfacut contractul de munca in urma unui simplu vot, desi am cistigat acest post in urma unui concurs. Consider ca este un abuz in serviciu”, a spus Adriana Banica.[...]

Sursa: ziaruldebacau.ro

10.09.2010Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • savancea

    25 Septembrie 2010, 21:33

    1

    ISJ Bacau nu se dezminte nici in acest inceput de an scolar.Continua smecheriile cu posturile si functiile de directori cu delegatie (practic,niste protejati ai puterii).Dupa caderea PDL-ului,sper ca indivizii astia isi vor da demisia si vor pleca de bunavoie.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *