Interlopi suspecţi ai agresiunii de la Constanţa, prinşi în Bucureşti

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Suspecţii agresiunii de la Constanţa, prinşi în Bucureşti

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost depistaţi şi reţinuţi patru suspecţi ce se sustrăgeau cercetărilor în cazul evenimentului ce a avut loc la data de 18 iulie a.c, la un local din Constanţa.
La data de 21 iulie a.c, în jurul orei 15.00, poliţişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale şi luptători S.I.A.S din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, împreună cu poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au depistat şi reţinut în Bucureşti, patru persoane suspectate că au participat la altercaţia care a avut loc în Constanţa, în seara de zilei 18 iulie a.c..
Astfel, poliţiştii i-au depistat în trafic pe B. Cocoş, de 54 de ani, B. Tani – Vidis, de 34 de ani, B. Vasile, de 23 de ani, toţi din Constanţa şi pe M. Gheorghe, 40 de ani, din Tulcea. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că suspecţii, imediat după comiterea faptei, au părăsit municipiul Constanţa.
În cursul aceleiaşi zile, în urma probatoriului administrat de poliţişti, cei patru suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.Reamintim faptul că în seara de 18 iulie a.c., în jurul orei 20:10, C. Dumitru, de 36 de ani şi S. Dănuţ, de 26 de ani, ambii din Constanţa au fost agresaţi, în timp ce se aflau pe strada Tulcei împreună cu alţi cinci prieteni, de mai multe persoane care au coborât din două autovehicule, având asupra lor mai multe corpuri contondente. În urma examinării medico-legale a lui C. Dumitru s-a stabilit faptul că leziunile produse i-au pus viaţa în pericol, iar pentru vindecarea acestora victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *