Interlopii din Vaslui Alis Gentimir si Ciprian Paraschiv s-au incaierat

Stiri Vaslui  |  0 comentarii

Interlopii din Vaslui Alis Gentimir si Ciprian Paraschiv se lupta pentru taxa de protectie

O bătaie generală a avut loc ieri, ziua în amiaza mare, între găstile celor mai cunoscuti interlopi din Vaslui: Alis Gentimir si Ciprian Paraschiv, zis Cel. Acesta din urmă si încă doi tineri au ajuns la spital cu capetele sparte si leziuni ce nu au necesitat însă internarea. Conflictul de ieri a izbucnit, se pare, de la taxa de protectie si asa-zisa împărtire a teritoriului.

Politistii, care nu au reusit să mai ajungă la conflict, au demarat cercetări în acest caz după ce Ciprian Paraschiv si prietenii acestuia au mers, ieri după amiază, la Politie să depună plângere împotriva celor care i-au agresat. Rivalitatea dintre Alis Gentimir si Cel este de notoritate, de-a lungul timpului între cei doi având loc si alte bătăi. De fiecare dată însă, acestia au ajuns la înțelegere, retrăgându-si plângerile de la Politie.

Zona Gării din municipiul Vaslui s-a transformat, ieri, într-un câmp de luptă pentru găstile a doi cunoscuti interlopi din oras: Alis Gentimir si Ciprian Paraschiv, zis Cel.sursa: obiectivul de vaslui 19.08.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *