Inundatii Galati: opt morti si o persoana data disparuta

Stiri Galati  |  0 comentarii

Sute de gospodării au fost măturate de ape, în sute de case nu se mai poate locui, iar nouă oameni şi-au pierdut viaţa, în urma inundaţiilor de noaptea trecută, din judeţul Galaţi, bilanţ dramatic la care autorităţile au reacţionat invers proporţional cu gravitatea celor petrecute.

Premierul Victor Ponta a convocat, joi, comandamentul pentru situaţii de urgenţă, după inundaţiile din Galaţi, în urma cărora patru persoane, între care un copil, şi-au pierdut viaţa, o alta este dată dispărută, peste 700 de case au fost inundate şi sute de oameni au fost evacuaţi. Comandamentul pentru situaţii de urgenţă a fost convocat la ora 11.30, la Palatul Victoria.

Numarul persoanelor decedate in urma inundatiilor produse in judetul Galati a ajuns la opt, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Galati, Nicolae Bacalbasa, in sedinta comandamentului pentru situatii de urgenta convocata la Guvern, anunta Mediafax.

"Se pare ca sunt opt morti - sase persoane inecate si doua persoane care au suferit infarct. De asemenea, o persoana este data disparuta", a spus presedintele CJ Galati in sedinta comandamentului pentru situatii de urgenta convocata la Guvern si condusa de viceprim-ministrul Liviu Dragnea.

El a precizat ca echipele de pompieri, jandarmi si politisti merg din casa in casa in zonele inundate, pentru a cauta eventuale victime ale viiturilor.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *