Investitie: Cinci milioane de lei pentru Scoala nr. 18 din Sibiu - Ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Cinci milioane de lei pentru Scoala nr. 18 din Sibiu

Vineri dimineata copiii de la Scoala nr. 18 invatau in clase unde parchetul s-a umflat de la infiltratiile de apa, geamurile erau tinute in cuie iar pe exterior tencuiala curgea de pe ziduri. Totul se va schimba insa in viitorul apropiat pentru ca scoala urmeaza sa primeasca peste 5 milioane de lei pentru modernizari printr-un proiect cu fonduri europene.
Proiectul depus de primaria Sibiu in cadrul Programului Operational Regional a trecut de toate etapele de analiza, inclusiv de faza de pre-contractuala si de verificarea documentelor in teren, iar in zilele urmatoare va avea loc semnarea contractului. Parchetul umflat si tecuiala cazuta vor deveni doar amintiri pentru cei peste 500 de copii care invata la Scoala nr. 18.
Prin proiectul ‚ÄěReabilitare,modernizare, extindere si dotare scoala cu clasele I-VIII nr. 18 Sibiu" se doreste extinderea scolii cu 5 sali de clasa, pentru a face posibila efectuarea orelor de curs intr-un singur schimb. Obiectivul general al proiectului il constituie imbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie si a dotarii scolii, lucru care va duce la cresterea calitatii procesului educational si a accesului la educatie obligatoriu la nivelul municipiului Sibiu.

Sursa: Adevarul.ro

20.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *