Investitie banca bani sinaia concert ateneul roman fc petrolul agresor copil buget expozitie pd stiri ziare Prahova

Stiri Ploiesti Prahova  |  0 comentarii

Ai bani si vrei sa-i tii la banca? Afla cine iti ofera cea mai buna dobanda.

Deşi sunt cu mult sub dobânzile la economiile în lei, randamentele la depozitele în euro şi dolari sunt încă avantajoase. Dobânzile la depozitele în euro rămân, în România, cele mai mari din Uniunea Europeană, cu excepţia Italiei. Semnalul de alarmă tras de guvernatorul Isărescu, care la finele anului trecut se întreba cum reuşesc băncile să mai obţină profit oferind dobânzi la valută de până la două ori mai mari decât în restul Europei, nu a avut un efect important în piaţă.

Despre tablitele de la Sinaia si nu numai

Cand filologa Viorica Enachiuc a publicat cartea “Rahonczi Codex. Descifrare, transcriere si traducere”, am avut inca o dovada ca si in lumea specialistilor in domenii delicate precum istoria, arheologia sau lingvistica exista oameni cu mult spirit de gluma.

Concertul Coralei I.Cr.Danielescu din Ploiesti a fost bine primit la Ateneul Român

Corala ploieşteană, cu maestrul Valentin Gruescu la pupitrul dirijoral şi Mihai Măniceanu la pian s-a aflat printre invitaţii de onoare ai unui spectacol aniversar grandios, dedicat distinşilor compozitori Marta şi Radu Paladi, organizat marţi seara, la Ateneul Român.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Sarbul Zoran Liubinkovic a ajuns la FC Petrolul Ploiesti

Asa cum a promis la reunirea lotului, Vivi Rachita a avut jucatori noi la dispozitie inca de la antrenamentul de astazi, cel de-al doilea din 2011. In aceasta dimineata, la Ploiesti a ajuns fotbalistul sarb Zoran Liubinkovic, un jucator care poate evolua ca fundas central sau fundas dreapta

Agresorul lui "Dodel" este fiul lui Nicolae Nacu, zis "Bulae, regele balastierelor ilegale din Prahova"

Scenele de groază de sîmbătă-noapte, din clubul Aqua Parc din Olteniţa, au legătură cu Ploieştiul. De aici şi-a tras o groază de bani tatăl celui care l-a bătut pe stelistul Cristi Tănase. Florin Nacu, "şmecherul cu Ferrari", cum este poreclit, este fiul lui Nicolae Nacu, regele balastierelor ilegale care a alimentat cu pietriş, pe sub nasul autorităţilor locale

Circ: maine, la dirigentie, in toata Prahova, copii vor invata sa aprinda focul intr-o soba

Măsurile luate de autorităţile locale după explozia de la Liceul Auto se pregătesc să frizeze ridicolul: mâine, din dispoziţia prefectului Adrian Dobre, în toate şcolile din Prahova se va explica cum se face focul într-o sobă cu gaze. Şi asta pentru că nişte oligofreni de aproape 16 ani nu ştiu încă să o facă.

Deva are bugetul de trei ori mai mic decat Ploiestiul, dar are aqualand

Oraşul Deva are o suprafaţă de 100 de hectare şi 67.000 de locuitori. Oraşul Ploieşti are 5.200 de hectare şi 230.000 de locuitori. Deva are un buget de 37 de milioane de euro, Ploieştiul are un buget de 120 de milioane de euro. Ce-are Deva şi n-are Ploieştiul?

sursa: ph-online.ro

Expoziţie cu fotografii din mari oraşe din străinătate, la Teatrul Toma Caragiu

Expoziţia “Jurnal de Călătorie” ce urmează a fi vernisată azi, la Ploieşti, în cadrul ediţiei a II-a a Festivalului Luna Fotografiei din România, este o expoziţie de grup, dimensionată la un numar de 80 de lucrări.

Măsuri luate de Prefectură după explozia de la Grupul Şcolar Transporturi Ploieşti

In urma producerii unei explozii la Grupul Şcolar Transporturi Ploieşti, prefectul Adrian-Florin Dobre a convocat la sediul Institutiei Prefectului - Judetul Prahova o sedinta operativa la care au participat conducerile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Scolar, Inspectoratului de Politie si Directiei de Sanatate Publica Prahova.

A murit unul dintre fondatorii PD Prahova

Ieri a trecut în nefiinţă, după o lungă suferinţă, unul dintre cei care a făcut parte din rândl fondatorilor Partidului Democrat Prahova.

sursa: prahovabusiness.ro


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *