Investitie cj cluj arta muzeu agricultura avion vremea oras pnl salariu stiri ziare Cluj

Stiri Cluj  |  0 comentarii

Tişe se gîndeşte să construiască pista de 3.500 de metri din banii CJ

Consiliul Judeţean ia în calcul construirea din bani proprii a noii piste de 3.500 de metri din cadrul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca. Potrivit preşedintelui CJ, Alin Tişe, indiferent de sursa de finanţare, pista va fi construită în două etape - în prima fază realizîndu-se o pistă de 2.100 de metri, urmînd ca în etapa a doua aceasta să fie extinsă pînă la 3.500 de metri.

SALONUL ANUAL DE ARTĂ

La Muzeul de Artă din Cluj-Napoca mai poate fi vizitat, pînă în 16 ianuarie 2011, Salonul Anual de Artă al Uniunii Artiştilor Plastici – Filiala Cluj, eveniment expoziţional la care participă toate secţiile de creaţie ale UAP – şi ne referim la: pictură, sculptură, grafică, foto – video -  artă ambientală, design, ceramică, artă textilă.

Recensămîntul agricol durează pînă în 31 ianuarie

Recensămîntul General Agricol, primul desfăşurat în România după aderarea la Uniunea Europeană, a început pe 2 decembrie, cu adunarea datelor din teren de către recenzori, pe baza declaraţiilor persoanelor care desfăşoară activităţi agricole.

Dej: Municipalitatea la ora bilanţului

Despre ce a însemnat 2010 pentru municipiul Dej şi ce va aduce nou 2011, am stat de vorbă cu primarul municipiului, ing. Costan Morar. Fără pretenţia unui „bilanţ exhaustiv”, domnia sa a avut amabilitatea să puncteze cîteva din realizările anului trecut, precum şi perspectivele, nu lipsite de un optimism moderat, ale viitorului apropiat.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

sursa: ziarulfaclia.ro

Mai multe curse aeriene operate de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au înregistrat întârzieri sau au fost deviate la Timişoara. Un un zbor a fost anulat

Cinci curse aeriene operate, luni dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au înregistrat întârzieri între o oră şi trei ore, două au fost deviate la Timişoara, din cauza ceţii de pe aeroportul clujean, iar un zbor a fost anulat.

Luna ianuarie aduce temperaturi blânde, dar şi ploi însemnate

Perioada de încălzire a vremii va continua pe parcursul întregii săptămâni, când se vor înregistra temperaturi pozitive în majoritatea regiunilor ţării, pe timp de zi

Oraşul perfect. Unde găseşti cea mai ieftină casă, mâncare sau benzină

Conform datelor furnizate de situl numbeo.com, cea mai mare bază de date gratuită referitoare la costul vieţii, România este ţara unde laptele şi internetul sunt printre cele mai ieftine din lume.

sursa: clujeanul.gandul.info

Se sparge PNL?

Pe scena politica a aparut o noua organizatie politica, formata din PC si PNL. O Alianta care fie ne salveaza de criza si Basescu, cum spun membrii ei, fie e un paravan in spatele caruia Ion Iliescu si Dan Voiculescu s-au intilnit si “se alimenteaza ideologic la pompele lui Dinu Patriciu”, cum spune vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur.

INS: Salariul mediu nominal net a crescut, in noiembrie 2010, cu 0,8% fata de noiembrie 2009

Salariul mediu nominal net din România a crescut, în noiembrie 2010, cu 0,8% fata de perioada similara din 2009 si cu 2,8% comparativ cu valoarea consemnata în octombrie 2010, în timp ce salariul mediu nominal brut s-a majorat, în noiembrie 2010, cu 2,9% comparativ cu luna anterioara, ajungând la valoarea de 1.900 de lei, releva datele Institutului National de Statistica

sursa: monitorulcj.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *