Ioana Visul Copiilor - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

       Revista lunara Ioana Visul Copiilor se adreseaza in special femeilor care vor sa devina mame in viitorul apropiat, celor care sunt insarcinate si celor care sunt deja mame.
       Rubricile acestei publicatii cuprind informatii referitoare la pregatirea pentru sarcina si nastere (cursuri de specialitate, carti), terapii speciale, gimnastica de intretinere, igiena corporala, moda si frumusete, ingrijirea nou-nascutului, retete speciale pentru gravide.

        De asemenea, exista un dictionar cu termeni de specialitate, un ghid pentru alcatuirea bugetul familial, articole referitoare la integrarea sociala a femeii insarcinate, implicarea tatalui, sex si contraceptie.
         Pentru copiii cu varste de pana la 5 ani, exista rubrici speciale: educatie (jocuri, gradinite particulare), amenajarea camerei copilului, moda si accesorii pentru copii, gasirea unui babysitter potrivit, adrese utile etc.
        Toate aceste informatii sunt prezentate intr-o revista unica, utila tinerilor parinti, de o calitate deosebita - Ioana Visul Copiilor.

                                     
Contact redaioana copiictie ziar:  Ioana Visul Copiilor
Adresa: Bd. Carol I 31 - 33; Complexul ASIROM Corp. 4, sect. 2, Bucuresti,
Telefon: 021 - 312.20.12; 021 - 312.24.97  
                                       Fax:
021 - 311.35.8

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *