Iohannis trebuie sa dea afara 125 de sibieni

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

Iohannis trebuie sa dea afara 125 de sibieni

 Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca are "impresia" ca "Guvernul nu are niciun concept" în ceea ce priveste disponibilizarile din administratia publica, iar despre premierul Emil Boc a spus ca este "pur si simplu depasit de situatie".
Iohannis a declarat astazi într-o conferinta de presa ca "se pot face reduceri în administratie" si implicit economii la bugetul public daca se impun alte modele de administratie, dar nu "prin a taia posturi".
Acesta a oferit câteva solutii pe care le considera "mai bune" decât cele propuse de Guvern.
"Am impresia ca Guvernul nu are niciun concept (în reducerea posturilor din administratie - n.r.). Se pot face reduceri în administratie, dar nu prin a taia posturi, ci prin a schimba conceptul în administratie. De exemplu, se putea foarte usor veni cu o legislatie modificata care permite organizarea institutiilor culturale în alta forma decât la gramada cu functionarii si atunci am fi avut 125 de oameni, cei aferenti teatrului (Teatrul National "Radu Stanca" - n.r.), mai putini pe schema. Aceste lucruri se pot face.", a declarat Iohannis.

sursa: turnulsfatului.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *