Istorie scoala daci dn 18 sofer amenda politia salariu primaria hoti stiri ziare Baia Mare

Stiri Maramures Baia Mare  |  0 comentarii

Doi daci si un roman dau lectii de istorie la scoala

In premieră pentru Baia Mare, trei arheologi din cadrul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie, costumaţi în daci şi romani au prezentat în faţa a peste 50 de elevi din clasele a IV-a, cele mai importante elemente din vestimentaţia strămoşilor noştrii, armele de luptă, precum şi elemente de gastronomie din primele secole.
                 
Controale pe DN 18

36 de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii maramureşeni, în cursul zilei de ieri. Dintre aceştia, un conducător auto a rămas fără permis, cinci persoane au rămas fără certificatele de înmatriculare, iar un şofer a rămas fără autovehicul. 

Amenzi piperate pentru neafişarea preţurilor

Patru comercianţi maramureşeni au fost amendaţi de jandarmi deoarece nu aveau afişat preţul la produsele de pe tarabe. Controlul a fost făcut în Piaţa Agroalimentară din oraşul Borşa.

Salariu în Primăria Baia Mare:495 de lei

Fiecare angajat din Primăria Baia Mare primeşte cu 300 până la 1.000 de lei mai puţin decât în 2009.  Ce au pierdut până acum: primele de sărbători, sporurile şi 25 la sută din salariu. De acum încolo: cel de-al 13-lea salariu şi primele de concediu. Rezultatul: salarii cu aproape 50 la sută mai mici.

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Băimăreni la furat de whiskey şi vodcă în Satu Mare

Cinci băieţi din Baia Mare sunt cercetaţi pentru furt calificat, infracţiuni săvârşite în unităţi comerciale din municipiul Satu Mare. Tinerii, dintre care trei mInori, au sustrat 22 de sticle de vodcă, whiskey şi şampanie.

Atenţie şoferi! Gheaţă pe şoselele din Maramureş

Gerul Bobotezei şi-a pus amprenta şi asupra unor tronsoane de drumuri judeţene, mai ales din zona de deal şi de munte. Apa care traversa carosabilul a îngheţat şi a format poduri de gheaţă pe DJ 183, Baia Mare-Izvoare şi DJ 186 B, Călineşti-Budeşti.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *