Iubirea mea draga imi lipsesti mult cand nu esti linga mine

Declaratii de dragoste  |  0 comentarii

Acum cind scriu aceste rinduri ma trec fiorii gindind la cit te iubesc de mult! In acest an,pe aproape de Mai simt c a te iubesc mai mult ca eri si mai putin ca mine,deoarece se apropie acea zi cind inplinim un anisor inpreuna cu certur,cu mare dragoste dar am trecut prin astea. Iti scriu aceste rinduri caci cind vom fi mai mari sa ne amintim de aceste vremuri ce trec. Te Iubesc enorm puiutu meu!!!

Imi doresc sa petrecem inpreuna ani intregi de bucurii,sa te fac fericit asa cum sunt eu acum,sa-mi curga pe obrazul meu o lacrima de fericire.Vreau sa stii ca indifferent ce se va  intimpla in viata tu esti si vei ramine cea mai scumpa persoana din inima mea! Esti acel ingeras ce ma pazeste mereu,ce mi-a furat gindurile,inima,dar intratit incit sa te iubesc mai mult!

Imi lipsesti foarte mult,si acum cind nu esti linga mine mi s-au inpaenjenit ochii de lacrimi,de gindul ca te pot pierde.E o nebunie curate sa vreau sis a nu pot sa te ating acum. Sa stii ca iubesc fiecare particica din tine,iar fiecare particica din mine ma doare pentru ca nu-mi esti aproape . Te iubesc cu fiecare fibra de timp,si abia astept sa te vad!

Nu stiu ce sa mai simt ,sac red,tot ce stiu este ca daca cineva m-ar pune sa aleg o persoana alaturi de care sa-mi gasesc fericirea,tu ai fi acea persoana.Nu stiu cum ai reusit sa-mi furi inima,nici macar nu am observat ca mi-ai luat-o,si stiu ca  locul inimii mele e  in inima ta.

Astazi,vreau sa-ti spun totul ce am pe suflet .Sa stii ca nu-mi e deloc usor   fara tine. Nu am invatat sa traiesc fara tine,nici macar nu am dispus de acel timp pentru a fi departe unul de altul.Dar aceasta departare ma omoara,cu zi  ce trece sunt mai trista ca niciodata,mai trista de teama de a te pierde,de a fugi cu tot cu inima mea ce nespus  de mult te iubeste si va continua sa te iubeasca. Sa nu uiti ca tu esti tot ce mi-am dorit in viata! Te ador!

Nu am incetat niciodata sa te iubesc,am invatat doar sa nu te am alaturi pe un timp si apoi sa te iubesc mau mult. Mii de pupici!!! Cu mult drag iepurasul tau !


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *