Jaf BRD cartier avere becali fcm mures primar DNA spital stiri ziare Mures

Stiri Mures  |  0 comentarii

Jaf ratat la banca BRD din cartierul Dâmbu Pietros

Doi bărbaţi înarmaţi cu un pistol cu gaze au încercat să jefuiască în urmă cu două ore o bancă din cartierul Dâmbu. În timp ce hoţii îl agresau pe paznic, o altă persoană a pătruns în sediul băncii. Agresorii s-au speriat şi au fugit.

Noul latifundiar din orasul trandafirilor

Daca Pipera îl are pe Gigi Becali ca prim latifundiar, Târgu-Muresul se multumeste cu cei de la Primarie. Care devin peste noapte noii “grofi” ai imobiliarelor. Zeci de hectare au intrat sau vor ajunge în posesia autoritatilor locale. Ce vor face cu ele doar ei stiu, mai ales ca în aceasta perioada de criza, terenurile nu mai au cine stie ce cautare.

FCM-ul se reuneşte astăzi pentru cantonamentul de iarnă

Lotul formaţiei FCM Târgu-Mureş se va reuni astăzi de la ora 14.00, la Stadionul Transil. Joi şi vineri, componenţii echipei vor efectua vizitele medicale.


     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Primarul din Vânători, trimis în judecată de DNA

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus trimiterea în judecată a primarului comunei Vânători, Ioan Toşa, pe care îl acuză de fraudarea de fonduri din bugetul Comunităţii Europene.

Spitalele din judeţ se reorganizează

Centrul de Sănătate Sovata şi Centrul de Sănătate Miercurea Niraj se vor uni, formând Spitalul Sovata-Niraj.Aici vor fi asigurate servicii de urgenţă pentru turiştii care vin la Sovata.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *