Jaf ca in filme la Cluj:o tanara a fost talharita cu un cutit, i s-a furat autoturismul - Ziare Cluj Napoca

Stiri Cluj  |  1 comentarii

Jaf ca in filme la Cluj:o tanara a fost talharita cu un cutit, i s-a furat autoturismul, iar masina de politie care urmarea infractorul s-a dat peste cap

O tanara din Cluj-Napoca a fost talharita  in parcarea Iulius Mall din cartierul Gheorgheni. Un individ i-a pus cutitul la gat, dupa care i-a furat masina, un Audi A4 din 2008, dar si suma de 5.000 de euro.
Se presupune ca individul a observat-o pe fata cand a extras suma de bani, a urmarit-o in parcare, a intrat langa ea in masina, asezandu-se pe scaunul din dreapta si a obligat-o cu un cutit sa ii dea banii si sa coboare. Dalia S., in varsta de 33 de ani, din cartierul Someseni, s-a speriat si a facut intocmai.
Politistii s-au luat imediat dupa urmele sale. Asta pana in localitatea Palatca, de langa municipiul Cluj-Napoca, unde masina agentilor s-a dat peste cap si a pierdut urma infractorilor, potrivit unor surse, scrie ziarul Adevarul.

Sursa: Adevarul

29.09.2010


Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • Daddy Ionutz

    19 Februarie 2011, 14:55

    1

    Asta inseamna ca Politia romana nu are cu ce......Poate un infractor sa conduca o masina mai bine decat un militzian care face o gramada de teste pentru a putea conduce masinile statului. Asta inseamna ca ori masina nu a fost buna, ori atestatul lui a fost luat cu spaga :-??

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *