Jandarmerie amenda spital vremea incendiu adolescenta politia profesor fisc impozit stiri ziare Ialomita

Stiri Ialomita  |  0 comentarii

Jandarmeria amendează de pomană

Jandarmeria ialomiţeană a făcut bilanţul anului 2010. În cadrul unui material de presă remis redacţiei, oficialii instituţiei au prezentat bilanţul anului trecut precum şi priorităţile anului în curs. Una dintre cele mai surprinzătoare cifre oferite de către documentul amintit este cea privind plata amenzilor aplicate de jandarmii ialomiţeni.

Spitalul Slobozia, morgă pentru pacienţi?

O femeie din Slobozia acuză cadrele medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă de moartea mamei sale. Femeia susţine că «defuncta a fost ucisă de nepăsarea cadrelor medicale ale Secţiei de Interne». Mai mult, pentru a demonstra cele declarate, femeia a depus deja o plîngere la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Slobozia

Ceaţa dă bătăi de cap şoferilor

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa informează că la această oră (9.45) pe raza judeţului traficul rutier se desfăşoară în condiţii de vizibilitate foarte redusă, nefiind înregistrate evenimente rutiere.

Un cal scos din groapă la Feteşi, incendiu stins la Ţăndărei

Pompierii militari de la Garda Feteşti au intervenit vineri, 14 ianuarie, în jurul orei 20.40, pentru salvarea unui cal căzut într-o groapă ce avea o adîncime de circa 2,5 m, aflată în curtea unui cetăţean din municipiu. Pompierii au intervenit cu accesoriile din dotare, iar după cîteva minute animalul a fost scos în siguranţă.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Adolescentă dispărută


O adolescentă de 16 ani, din comuna Mihail Kogălniceanu a fugit de acasă. Copila a plecat către şcoală marţi, 11 ianuarie 2011, şi nu a mai revenit acasă. Disperaţi, părinţii fetei au mers la poliţia din localitate unde au reclamat dispariţia copilului. Potrivit poliţiştilor, în ziua dispariţiei Elena Dumitru nu a ajuns la şcoală, adolescenta fiind elevă în clasa a IX-a a unui liceu din Ţăndărei.

La ţară, la Bucu - Gheorghe, poliţist, adjectiv

Gheorghe Constantin are calitatea oficială de şef de post în comuna Bucu, judeţul Ialomiţa. În calitatea sa oficială, şeful de post din comuna Bucu se plictiseşte. Iar cînd se plictiseşte, scrie sesizări. Potrivit consătenilor, sesizări false pe care le dă spre cercetare instituţiilor statului. O poveste tragi-comică, petrecută la o aruncătură de băţ de Slobozia

sursa: independentaonline.ro

Cadrele didactice sunt somate să depună la Fisc declaraţiile de venit

Deşi se ştie că în fiecare şcoală din Ialomiţa exista cadre didactice care oferă elevilor meditaţii, de câţiva ani de zile în baza de date a Direcţiei Financiare figurează doar 8 profesori cu venituri declarate din meditaţii.

Impozitul minim introdus în 2009 a condus în Ialomiţa la radierea a circa 3.000 de firme

Cele mai multe, peste 2.500, şi-au încetat activitatea anul trecut, dar fenomenul a făcut curăţenie în societăţile fără activitate, dar care parazitau evidenţele FISCULUI.

Semnatura electronică se plăteşte anual

Semnătura electronică, necesară pentru depunerea declaraţiei fiscale unice, costă 50 de Euro şi se plăteşte anual.

sursa: guraialomitei.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *