Job-uri la Dacia. Dacia a dat startul la inscrierea pentru stagiile din 2011 - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  0 comentarii

Dacia a dat startul la inscrierea pentru stagiile din 2011

Studentilor li se ofera sansa unei cariere la Dacia. Inscrierile pentru stagiile din 2011 au inceput si se vor desfasura pana la 15 octombrie.
Automobile Dacia a dat startul unei noi sesiuni de strangere a candidaturilor pentru stagiile organizate in 2011. Pe site-ul companiei a fost afisata lista temelor de stagiu dedicate studentilor interesati de o cariera in industria auto. Stagiile se vor efectua in perioada aprilie - iunie 2011, in cadrul diverselor entitati ale Grupului Renault Romania (Matrite Dacia, Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia, Directia Inginerie Mecanica - RTR, Directia Sisteme Informatice Romania, Directia Logistica Centrala Dacia etc.).
"Printre avantajele pentru stagiari enumerate de constructorul auto se numara posibilitatea de a acumula experienta necesara in mediul industrial si de a-si realiza lucrarea de licenta, sub indrumarea si evaluarea continua a unor specialisti in domeniu. In plus, stagiarii de la Dacia mai beneficiaza de transport zilnic, cazare, masa de pranz gratuite si o bursa lunara din partea companiei", anunta conducerea Dacia.

Sursa: Adevarul.ro

24.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *