Joci la Loto platesti impozit pe prostie

Bancuri  |  0 comentarii

  1. Loteria Română anunţa pentru astazi 28 iulie 2013 premii fabuloase, asta dupa ce, din ce in ce mai putini jucatori castiga. Totusi, cei impatimiti de Loto 6 din 49 pot alege sa urmareasca alte site-uri, in loc sa asculte sau sa urmareasca emisiunea comunista  "Cantarea Romaniei" pe TVR 1, in cadrul emisiunii "DJ Loto".

  2. Pentru cine nu stie, este important de stiut ca Loteria Romana plateste cu bani multi spatiul e emisie alocat de TVR 1 pentru extragerile loto prezentate live. Nu stim daca si "cantaretii si dansatorii" promovati intr-un mod agresiv pe postul de televiziune national platesc ceva catre TVR sau Regia Autonoma Loteria Romana.

    La ultima extragere Loto de Joi, abia s-au castigat cateva premii care aveau reporturi de cateva zeci de zile.

  3. Mai mult, am aflata ca potrivit legii "scopul pentru care este infiintata loteria este acela de a strange intr-un loc fondurile disponibile ale populatiei (cetateanul jucaus si fraier la loto) si a le distribui conform prioritatilor stabilite de Guvern."


In fapt distibuirea se refera la profitul realizat la sfarsit de an si care intro proportie covarsitoare se varsa la bugetul de stat.


Da, e corect, ai spune! Nu e corect, iti spun eu ! Ar fi fost corect daca 80% din sumele ramase dupa indisponibilizarile de numerar afectate fondurilor de premiere ar fi fost varsate la bugetul de stat si numai 20 % sa poata fi cheltuite de bugetarii de lux.


In fapt, Regia respecta legea, insa dupa ce diminueaza/transfera/dilueaza profitul prin diverse metode, zic ei legale !


Sa vezi cum dispare sau se subtiaza/diminueaza transferul mascat de fonduri intre Loteria Romana si TVR 1 pentru o emisiune care in mod normal ar trebui sa dureze 10 minute, si nu 50 min. cat dureaza duminica sau 30 min. in loc de 10 in ziua cand are loc extragerea loto de Joi.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *