Judetul hunedoara strazi hunedoara piata obor arte martiale muntii retezat meci 2011

Stiri Hunedoara  |  0 comentarii

Hunedorenii au preluat şefia

Selecţionata de juniori sub 16 ani a judeţului Hunedoara a câştigat, ieri, categoric, scor 4-0 (3-0), derby-ul cu lidera grupei, echipa Bihorului, şi a urcat pe primul loc al clasamentului.

Maidanezii din Brad, adunati de pe strãzi

În Brad, a reînceput campania de strângere a câinilor fără stăpân de pe străzi, care sunt duşi în adăpostul special amenajat. Unii localnici, iubitori de animale, şi-au exprimat temerea că, după ce sunt luaţi de pe străzi de hingheri, câinii comunitari sunt ucişi fără milă, în ciuda prevederilor legale care interzic, cel puţin deocamdată, eutanasierea maidanezilor.

Controale în Piaţa Obor

Un control efectuat de poliţiştii de la Investigarea Fraudelor, împreună cu comisari ai Gărzii Financiare şi inspectori de la Direcţia pentru Agricultură în Piaţa Obor din Hunedoara, a scos la iveală că o parte din comercianţii de legume şi fructe de aici, persoane fizice, nu avea acte de provenienţă pentru produsele scoase la vânzare.

„Careu de aşi” devean la thai-kickboxing

Toţi cei patru sportivi ai secţiei Mixed Martial Arts de la Clubul HyperGym Deva, care au participat la prima ediţie a Cupei României la thai-kickboxing, au reuşit să îşi răpună adversarii.

Salvamontiştii trag un semnal de alarmă

Sute de iubitori ai muntelui aglomerează în această perioadă crestele Retezatului, căutând ultimele porţiuni de zăpadă bună pentru a schia. De aceea, salvamontiştii trag un semnal de alarmă, atenţionându-i pe cei care neglijează să se echipeze corespunzător, că se supun riscului de a fi accidentaţi.

Vremea Deva                    
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Fiica vitregă l-a acuzat şi tot ea l-a scăpat!

Bărbatul acuzat că şi-a răpit fiica vitregă, iar apoi a violat-o, a scăpat de răspunderea penală, după ce presupusa victimă şi-a retras plângerea în timpul procesului. În schimb, Ioan Mitru (foto) nu a scăpat de arest, pentru că a fost condamnat pentru conducere fără permis.

Ce se întâmplă bine la Deva… poartă de data asta marca „Decebal”

Realitatea este că m-am săturat să tot scriu despre lucruri negative. Din fericire, există şi un eveniment care reuşeşte să fie 100 la sută pozitiv – ce-i drept, prin comparaţie cu un dezinteres cvasi-total, într-un domeniu care ar trebui să fie unul de forţă, mai ales pentru o ţară care nu mai pridideşte să exporte inteligenţă către cei ce ştiu s-o aprecieze.

Fotbal week-end

Liga a II-a, seria vest, etapa a 20-a, 2-3 aprilie:
 ACSMU Politehnica Iaşi- FC Bihor; CSM Rm. Vâlcea- Dacia Mioveni; Unirea Alba Iulia-Arieşul Turda; UTA Arad -Gaz Metan Craiova; FC Argeş -Petrolul Ploieşti; Alro Slatina -Mureşul Deva; ACU Arad şi Voinţa Sibiu-stau.

USL începe sã scârtâie în judet

Nou-creata Uniune Social Liberală ar putea întâmpina probleme în teritoriu în aplicarea programelor stabilite la nivel naţional şi judeţean. În primul rând, s-ar putea ca nu în toate localităţile judeţului Hunedoara să fie semnat acest protocol de colaborare, iar în al doilea rând, ar putea exista probleme în ceea ce priveşte punerea în aplicare a strategiei de preluare a funcţiilor de viceprimar.

Primul meci acasă în 2011

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani va disputa, mâine, de la ora 10:00, primul meci pe teren propriu, din acest sezon, în compania formaţiei RC Stejarul Buzău. Gruparea pregătită de Alexandru Lupu a debutat în prima etapă cu o victorie la CFR Braşov.

I-au furat banii profului

Doi elevi minori au fost descoperiţi de poliţişti, după ce au furat banii din haina unui profesor, într-o şcoală din municipiul Brad. Cei doi, unul de 13 şi altul de 14 ani, au intrat în biblioteca şcolii, şi, profitând de faptul că acolo nu era nimeni, au controlat prin buzunarele hainei profesorului, aflată pe cuier, luând toţi banii găsiţi, adică 90 de lei, urmând ca mai apoi să-i împartă între ei.

Criza „ucide” echipe şi-n fotbalul mic

Startul returului în seria Brad a Ligii a V-a, programat duminică, se va derula fără două dintre competitoarele din tur. Voinţa Vălişoara şi Unirea Buceş şi-au anunţat retragerea, motivând decizia prin lipsa banilor şi unele probleme administrative şi de efectiv.

Consiliul Judeţean nu vrea desfiinţarea Centrului

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că va ataca în contencios administrativ decizia Ministerului Sănătăţii de a desfiinţa Centrul de Sănătate din oraşul Călan.
 
sursa: mesagerulhunedorean.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *