Jurnal de spaga: 4.980 lei pe an - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Jurnal de spaga: 4.980 lei/an

Un român de 29 de ani din Bucuresti si-a notat într-o agenda fiecare spaga pe care a platit-o, în decursul a douasprezece luni, la medici, politisti sau reprezentanti ai primariilor. Cu banii dati pe spagi într-un an, o familie formata din trei persoane ar putea merge într-un concediu all-inclusive timp de o saptamâna.
Familia Lazar, din Bucuresti, a tinut o evidenta a sumelor platite drept atentii, bacsis sau mici spagi de-a lungul ultimelor douasprezece luni. Rezultatul a fost surprinzator, aproximativ 4.500 de lei fiind cheltuiti în astfel de directii. „Am facut o lista în care am scris fiecare leu dat cuiva, de la cazurile în care am dat câteva zeci de lei pentru mici „atentii" personalului unei gradinite, pâna la 1.000 de lei oferiti pentru obtinerea permisului auto în luna aprilie a acestui an", povesteste Radu Lazar.
Radu este inginer de sistem la o firma IT, iar sotia sa, Camelia, este consultant vânzari la o firma de termopane. Veniturile lor anuale sunt de 56.400 de lei, iar spagile pe care le-au dat în perioada iunie 2009-iunie 2010 reprezinta 7,5% din câstigurile lor.

sursa: adevarul.ro

29.07.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *