Justitie magistrati primar urgenta vacanta meci gaz metan online tanar stiri ziare Sibiu

Stiri Sibiu  |  0 comentarii

"Comorile" magistraţilor din Palatul de Justiţie

Cuţite, topoare şi bâte, dar şi haine. Toate pline de sângele celor cărora le–au curmat viaţa. O cameră de doi metri pătraţi spune poveşti cutremurătoare. Este camera în care se ţin corpurile delicte din dosarele aflate pe rolul Tribunalului.

Primarul Iohannis şi–a prezentat raportul pe 2010: „Sibiul a mers înainte şi în 2010”

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, şi–a prezentat ieri, în cadrul conferinţei de presă, raportul de activitate pe anul trecut, care cuprinde lucrările şi proiectele realizate de Primărie în 2010.

Bărbati cu degerături, tratati în UPU

Doi sibieni au venit la Unitatea de Primiri Urgente pentru că aveau degerături care le dădeau bătăi de cap. Ei ar fi sperat ca degerăturile să treacă de le sine. După o săptămână, un bărbat de 43 de ani, din Orlat si altul de 42 de ani din Sibiu au cerut ajutor la spital.

Staţie de emisie–recepţie, furată de pe Semaforului

Şoferul unei autoutilitare care a fost parcată pe strada Semaforului din Sibiu a reclamat la Poliţie faptul că cineva a intrat în maşină în cursul nopţii şi i-a furat staţia de emisie-recepţie.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Primăria Mediaş reactivează serviciul de ecarisaj

Reprezentanţii Primăriei Mediaş par mai decişi ca niciodată să rezolve problema câinilor vagabonzi. După ce anul trecut a încetat contractul încheiat între municipalitate şi o firmă de ecarisaj, din cauza noilor condiţii impuse de executiv, lucru care a condus automat la tăierea subvenţiilor acordate pentru transportarea cadavrelor precum şi mărirea TVA-ului, aceasta determinând scumpirea hranei şi a întreţinerea unui patruped, responsabilii Primăriei Mediaş au decis să încheie un nou contract cu o firmă de specialitate pentru rezolvarea situaţiei câinilor fără stăpân.

sursa: tribuna.ro

Implozii şi explozii în zona lumilor paralele

Această vacanţă de iarnă, eu neplecând undeva şi „beneficiind”, ca tot omul, de programe româneşti, în general slabe, de televiziune – elegantul, chiar rafina­tul „TV 5” nu putea să compenseze – mi-a oferit mai multe momente de respiro.

CSU Sibiu joacă, sâmbătă, primul meci din retur

CSU Sibiu are primul meci oficial din acest sezon, sâmbătă, la Ploieşti, în faţa campioanei, Asesoft. Sibienii au câştigat până acum ambele partide de verificare din 2011.

Medieşenii au dat lovitura pe piaţa transferurilor: Florin Bratu pentru doi ani şi jumătate la Gaz Metan!

Directorul general al clubului de pe Târnava Mare, Ioan Horoba, a anunţat joi seara, ca pe o victorie personală, primul transfer de calibru reuşit de "alb-negri" în această pauză competiţională: fostul atacant rapidist şi dinamovist, Florin Bratu a ajuns în curtea gaziştilor, pentru doi ani şi jumătate!

Eric a "dezertat" de la Mediaş şi a semnat cu o echipă din Ucraina!

Chiar în ziua în care oficialii echipei Gaz Metan Mediaş anunţau că brazilianul Eric de Oliveira Pereira va reveni la finele acestei săptămâni în lotul gazist, pentru că mai are încă patru ani şi jumătate de contract cu trupa pregătită de Cristian Pustai, acesta semna cu o grupare din Ucraina, Karpaty Lvov.

Laptele şi mierea - strict interzise în 2011

Că e avut sau mai puţin avut, că e optimist sau pesimist din fire, tot românul ar vrea să ştie acum, când rupe primele file din calendar, cum va fi pentru el anul 2011, în ce măsură speranţele lui de mai bine au şanse să se împlinească.

Primarul dă raportul doar online

Ca în fiecare an, primarul Klaus Iohannis a pregătit un raport al activităţii pentur anul care tocmai s-a încheiat. În schimb, faţă de alte dăţi, acesta nu va mai ajunge în căsuţele poştale ale sibienilor, ci va putea fi consultat doar online, pe site-ul primăriei. Aceasta din raţiuni economice, a explicat primarul, joi, într-o conferinţă de presă.

În curând, o nouă dosariadă pentru terenurile din Cartierul Tineretului

Primarul Klaus Iohannis a declarat, joi, într-o cofnerinţă de presă, că s-au adunat suficiente loturi libere în Cartierul Tineretului, pentru a începe o nouă rundă de depuneri de dosare. Numărul acestora a ajuns, acum, la aproape o sută

sursa: ronduldesibiu.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *