LPF risca sa mai plateasca inca 400 mii lei catre finantele din Dolj

Sport  |  0 comentarii

Liga Profesionista de Fotbal risca sa plateasca de doua ori suma de cca 400 mii lei deoarece organul fiscal din Dolj a instituit o poprire pe veniturile clubului de fotbal Universitatea Craiova.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir si patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova, sustin, contrar prevederilor Codului de Procedura Fiscala, ca au procedat corect platind ( cu ignorarea totala a actului administrativ fiscal ) drepturi salariale . In fapt intr-o emisiune TV , presedintele LPF a incercat sa ii transmita patronului Adrian Mititelu ca suma care i-a fost virata nu constituia in fapt un venit ( pe care sa poata fi instituita poprirea nota noastra ) ci a fost platita, chipurile din fondul de salarii ale angajatilor LPF ( alta tampenie nota noastra ).

In fapt, LPF in loc sa respecte prevederile inscrise in adresa de infiintare a popririi pe veniturile U Craiova, si-a permis cu buna stiinta si chiar cu eludarea legii, sa faca plati catre  debitorul finantelor din Dolj in alt cont decat cel inscris in adresa de infiintare a popririi.

Potrivit Codului de Procedura Fiscala doar bancile comerciale pot elibera sume supuse executarii silite pentru plata drepturilor salariale, ori din cate stim noi LPF nu este banca comerciala.

Asteptam si punctul de vedere al organului fiscal teritorial referitor la neonorarea si ignorarea totala a prevederilor CPF de catre Liga Profesionista de Fotbal.
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *