La Palatul copiilor din Pitesti copiii pot invata sa creeze roboti - Ziare Pitesti

Stiri Arges  |  2 comentarii

Copiii pot invata sa creeze roboti

Cercul de robotica pregateste viitori savanti. La Palatul copiilor din Pitesti aveti o oferta foarte variata de activitati extrascolare educative la care va puteti inscrie copilul. Mai aveti timp sa alegeti una dintre acestea pana pe 25 septembrie.
In fiecare toamna Palatul Copiilor din Pitesti isi deschide portile pentru micutii dornici sa invete si sa experimenteze o multime de activitati extrascolare. In fiecare zi, dupa orele de la scoala, micutii pot veni la sediul din padurea Trivale acolo unde au loc cercuri si cursuri artistice si stiintifice.
Pana pe 25 septembrie parintii au timp sa-si inscrie copiii cu varstele intre 10 si 18 ani la urmatoarele activitati: teatru scolar, redactii de presa, ziaristica/jurnalism, creatie literara, educatie civica, pictura de sevalet, cultura si civilizatie romaneasca/europeana/engleza/franceza, instrumente muzicale/chitara, muzica vocala/orga, estrada, dans clasic, modern, popular sau sportiv, orientare sportiva/turism, tenis de camp/masa, ecologie, silvicultura, ecoturism, matematica aplicata in tehnica de calcul, informatica, electromecanica, machete contructii/modele, cine-foto, karting, aeromodele si automodele/robotica.

Sursa: Adevarul.ro

21.09.2010Comentarii facebook

2 Comentarii la articol

 • ffaattaassuuppeerr

  05 Decembrie 2010, 19:53

  1

  buna sunt stefania si am 10 ani si stau in pitesti.caut de ceva timp eu cu parintii o firma de modeling in orasul meu si nu gasim daca se poate sa ne sune cineva de la o fitma si sa ii dam mai multe detaliii despre mn la 0771276371

 • buna

  05 Decembrie 2010, 19:56

  2

  buna sunt stefania am 10 ani si stau in pitesti.eu cu perintii mei cautam de ceva vreme o firma de modeling din orasul meu daca se poate sa ne sune cineva de la o firma sai sam mai multe detalii despre mine la 0771276371

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *