Legea insoventei - modificare legea 85 din 2006

Legislatie actualizata din alte domenii  |  0 comentarii

Legea nr 85/2006 a suferit modificari importante fata de firmele aflate un procedura de faliment care detin sau administreaza site-uri, pagini web sau pagini de internet.

Descarca Legea 85/2006 actualizata la septembrie 2010

S-au introdus art. 45 (21) care prevede ca:
- daca debitorul detine sau administreaza una sau mai multe pagini de internet, organele de conducere ale acestuia sunt obligate sa publice pe paginile de internet proprii, in termen de 24 de ore de la data comunicarii hotararii de deschidere a procedurii, informatiile referitoare la starea societatii, precum si numarul, data, si instanta care a pronuntat hotararea"
(3) Prejudiciile suferite de terii de buna-credinta, ca urmare a nerespectarii obligatiilor debitorului prevaziye la alin. (1)-(2) ( nota: neafisare pe site/web/internet ) vor fi reparate in mod exclusiv de persoanele care au incheiat actele ca reprezentanti legali ai debitorului, fara a fi atinsa averea debitorului.

Conform art. 1481 nerespectarea prevederilor art. 45 alin. (21) constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 lei la 30.000 lei0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *